Alternatív mellnagyobbítás

Rengeteg cikk kering manapság az interneten az alternatív mellnagyobbítás legkülönfélébb válfajairól. Az egyik olyan módszer, amit rengeteg cikk emleget a mellnövelő tea fogyasztása, az ilyen tea egyik leggyakoribb alapanyaga pedig az ánizs. Valóban használható az ánizs tea mellnagyobbításra?

Az ánizs tea pozitív hatásai már régóta ismertek. Az egyik ilyen hatása, hogy a szoptatós kismamáknak serkenti a tejtermelését. Az is közismert tény, hogy ha a gyerekeknek ánizs teát adunk, akkor az enyhíti a gyomor bántalmaikat. Míg az évszázadok során az ánizs számos felhasználása vált ismertté, a mellnövelő ánizs tea viszonylag újkeletű dolog.

Mindaz a tény, hogy az ánizs serkenti a tejtermelést, enyhíti a premenstruációs panaszokat arra enged következtetni, hogy az ánizs hatással van a női szervezetre. Habár tudományos kutatások mindeddig nem támasztották alá az ánizs mellnövelő hatását, az ánizs gyakori összetevője különféle mellnövelő krémeknek és tablettáknak. Ha meg akarsz bizonyosodni arról, hogy valóban van-e ilyen hatása az ánizsnak, nincs más hátra, ki kell próbálni. Tudományos bizonyíték nem létezik, csak két ellentétes tábor.

Hogyan készül az ánizs tea?

A mellnövelő tea, és a hagyományos ánizs tea semmiben sem különbözik. Vehetsz filteres teát, vagy megveheted a magokat, és készíthetsz azokból is teát. A magokat egészben is leforrázhatod, vagy előzőleg össze is törheted őket egy mozsárban. A jó hír az, hogy veszíteni valód nincs: bár a mellnövelő hatás nem bizonyított, az ánizsnak semmilyen negatív hatása sem ismert.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus