Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Sport Hírszőnyeg

A hazai vezető kerékpáros weboldal, a testbike.hu segítségével megoldódni látszanak a kerékpárt keresők, vásárlók, használók örökös gondjai. Végre nem kell a kissé elfogult reklámújságokra hagyatkozni. Vége az objektív, elfogulatlan információk hiányából adódó döntésképtelenségnek. Az idei szezont már mindenki olyan kétkerekűvel kezdheti, ami minden tekintetben megfelel az elvárásainak.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

 

Óra webáruházból márkás, magas minőségű karóra? Igen jusson Ön is egy divatos sport óra modellhez könnyebben mint gondolná. Ezek a trendi óra konstrukciók rengeteg különböző színben kaphatók, így az óra színét akár váltogathatja is kedvére. Ismerje meg Ön is az Astoria Óra Pláza sport órák kínálatát egyetlen kattintással:

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Vitorlásbérlés Balatonfüreden! Látogasson el a weblapunkra, ahol megtekintheti flottánk legújabb büszkeségeit, a hat darab Bavaria 32 Cruiser típusú vitorlást! Továbbá honlapunkon bővebb információt szerezhet az elérhető kedvezményekről. Hajóink a Balatonfüredi Silver Yacht kikötőben várják vitorlás bérlés iránt érdeklődőket.

Minősítésed: Nincs Átlag: 4.5 (2 szavazat)

 

100% hógarancia
Kitzsteinhorn egyike Ausztria leginkább hó biztos síterepeinek, A sípályáinak egy része 3000 méter feletti magasságban fekszik, emellett az összes sípálya hóágyúzható.

Minősítésed: Nincs Átlag: 4.5 (2 szavazat)

 

Ha szeretnénk, hogy gyermekünk a számára legideálisabb sporttevékenységet folytassa akkor vegye igénybe sportágajánlásunkat.

Minősítésed: Nincs Átlag: 4.3 (3 szavazat)

 

Thule kerékpártartó autóra, az egyszerű és biztonságos kerékpárszállítás alapja! A Budaörs szívében található Thule Márkabolt, várja a kerékpársport szerelmeseit, ahol a méltán népszerű svéd, Thule kerékpártartó típusok közül válogathatnak. Itt a tavasz, és mi több újdonsággal is készülünk az idei bringás szezonra!

Minősítésed: Nincs Átlag: 4 (4 szavazat)

 

A londoni olimpiai játékokról szóló cikkünkben a nyitó és záró ünnepségnek is otthont adó Olimpiai Stadion bemutatása mellett, említést teszünk az Olimpai Falu, valamint London városának Stratford kerületében találha

Minősítésed: Nincs Átlag: 4 (3 szavazat)

 

Sí- és snowboard felszerelésekkel, síruházattal szolgálunk kizárólag minőségi termékeket gyártó nemzetközi cégektől beszerezve, garantáltan Budapest legjobb árain. A Tormasport a legtöbb termékét közvetlenül a gyártóktól szerzi be, nem a nagykereskedőktől, így a végső vásárló minimum 30-40%-kal olcsóbban tudja megvásárolni a kívánt eszközöket, legyen az síléc, sícipő, síruha, kesztyű, bukósisak.

Minősítésed: Nincs Átlag: 4 (2 szavazat)

 

Többféle sportot űztem már, de az utóbbi időben a konditermi erőedzés nem volt számomra kielégítő. Egy barátom hatására látogattam el az első aikido órára, ami egyből megfogott. Régóta érdekelt az önvédelem, de nem vágtam bele, mert egyik fajtája sem vonzott igazán. Az edzéseken hamar megtapasztaltam a harmóniát.

Minősítésed: Nincs Átlag: 4 (2 szavazat)

 

A fekvőtámaszról szinte mindenki hallott. Az egyik alapgyakorlat, amit bárhol, bármikor elvégezhetünk, mégis sokan ellenségesen gondolnak rá és inkább kihagyják a sportból, mivel egyet sem tudnak szabályosan megcsinálni. Pedig van rengeteg könnyített verziója, ami már elegendő ahhoz, hogy elkezdhessük az izomépítést, ami egyik alapfeltétele a sikeres fogyókúrának.

Minősítésed: Nincs Átlag: 4 (2 szavazat)