Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Társadalom friss Hírszőnyeg

Válassza ki az Ön számára leginkább ideális állást Budapesten a Workania kínálatából. Az oldalon lévő budapesti állások sűrűn frissülnek, naponta akár több alkalommal is! Ez azért előnyös, mert így akár naponta többször is ránézhet és szinte tuti, hogy mindig lel majd addig nem látott budapesti álláshirdetéseket.

Még nincs szavazat

 

Egy önéletrajz elkészítése lenne a feladat? Azon gondolkodik, hogy hogyan hozhatná ki önéletrajzából a maximutot? A Workania weboldalán több olyan bejegyzést is áttekinthet, amik egészen bizonyosan segítenek majd. Plusz a weblapon akár azonnal meg is kreálhatja saját önéletrajzát, melyet a Workania adatbázisába feltölthet.

Még nincs szavazat

 

December 10-én, 11 órakor a Fiatalok az Emberi Jogokért Alapítvány békés demonstrációs sétát tartott Budapesten a Nyugati térről az Oktogonon keresztül a Hősök terére.

Még nincs szavazat

 

A Nemzetközi Polgári Repülési szervezet 1999-ben nyilvánította december-7 a polgári repülés napjává. A szervezet közgyűlése azért döntött e nap mellett, mert 1944. december 7-én Chicagóban írták alá a polgári repülés első jelentős egyezményét.
L. Ron Hubbard-ot legtöbben úgy ismerik, mint a Szcientológia vallás alapítóját.

Még nincs szavazat

 

December 1. a Békéért bebörtönzöttek nemzetközi napja. Ezen a napon a világ békemozgalmainak aktivistái tiltakoznak jogtalanul bebörtönzött társaikért.

A béke a viszálykodás, az erőszak nélküli, nyugalmas együttélés állapota. Alapja annak, hogy társadalmak fejlődjenek és kultúrák virágozzanak.

Még nincs szavazat

 

1999-ben az ENSZ Közgyűlése november 25-ét határozta meg A nők elleni erőszak megszüntetésének világnapjává.

A nők ellen elkövetett erőszak fogalmába beletartoznak a testi és a lelki sanyargatások, valamint a szexuális indíttatásból elkövetett inzultusok. Valódi számokat, statisztikákat nehéz meghatározni, mivel a családon belüli erőszakok gyakran zárt ajtók mögötti titok marad.

Még nincs szavazat

 

Az ENSZ közgyűlése 1959.november 20-án fogadta el a Gyermekek Jogairól szóló nyilatkozatot. Azóta november 20-a a gyermekek jogainak világnapja. A nyilatkozat célja, hogy a gyermekek gondtalanul, örömökben gazdagon éljék meg gyermekkorukat.

Mint minden vallás, így a Szcientológia vallás is elengedhetetlennek tartja az emberi jogok betartását, minden korosztály, minden ember számára.

Még nincs szavazat

 

Egy önéletrajz elkészítése előtt áll? Azon gondolkodik, hogy miképp hozhatná ki önéletrajzából a legjobbat? A Workania oldalán több olyan írást is talál, amik biztos hasznára válnak majd. Ráadásul a weboldalon akár azonnal el is készítheti saját önéletrajzát, melyet a netes adatbázisba feltölthet.

Még nincs szavazat

 

Egy jó házibuli elengedhetetlen tartozéka a mókás maszkok. Az anonymus maszk még mindig nagyon népszerű, és azonnal kitűnik a tömegből. Könnyedén a fejünkhöz tudjuk rögzíteni, hiszen a hátulján gumi található. Sőt, tovább lehet bolondítani egy kalap vagy egy paróka használatával egybekötve. A hatás garantáltan nem marad el. Az anonymus maszk online is megrendelhető.

Még nincs szavazat

 

A hirdetésekre klikkelve részletesebben is megtekintheti, hogy mit fontos tudni a kinézett munkáról. Ilyenek pl. a Békés megyei munkával kapcsolatos kitételek. Legyen az oktatással kapcsolatos, idegen nyelv. De akár a korábbi munkatapasztalat is. Egyéb létfontosságú infók még a Békés megyében végzett állás földrajzi helye, telefon száma. Minden mást megtalál az oldalon.

Még nincs szavazat