Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

egészség

Fekvőtámasz: hogyan kezdd el ha nem vagy edzésben

A fekvőtámaszról szinte mindenki hallott. Az egyik alapgyakorlat, amit bárhol, bármikor elvégezhetünk, mégis sokan ellenségesen gondolnak rá és inkább kihagyják a sportból, mivel egyet sem tudnak szabályosan megcsinálni. Pedig van rengeteg könnyített verziója, ami már elegendő ahhoz, hogy elkezdhessük az izomépítést, ami egyik alapfeltétele a sikeres fogyókúrának.

HappyFamily közösség

A Happy Family egy online internetes oldal.Egy oldal kisgyermekes családoknak. Az oldalon található családi program ajánló és kreatív ötlettár. Lehet küldeni e-képeslapot is.Táplálkozási és szépség tanácsok is vannak,mert ezek a dolgok minden család számára fontosak. Wellness-fitness ajánló is található az oldalon,mert mindig jól esik egy kis kényeztetés.

Szuper cikk az arcfiatalítás történelméről!

Arcfiatalításos ismeretek! Kétségtelen, az egészség a drága kincsünk. Szóval mindent el kell követnünk, de sajnálatos módon már csak a betegséget követve tesz meg mindent az átlagos ember. A megelőzés egészségünk megóvásának kulcsa. A lehetőségek egyszerűek pl.: életmód, de a masszázsok, gyógyhatású készítmények és fogyókúra is fontos lehet a prevencióban.

Multivitamin ideális hatóanyagokkal

Az időjárás változás és a különféle betegségek bizony megkívánják az embertől azt, hogy minél több vitamint és ásványi anyagot vigyenek be a szervezetükbe. A multivitamin egy komplex megoldás, ha nem szeretne külön-külön vitaminokat vásárolni. A multivitamin többféle vitamint és nyomelemet tartalmaz, melyek áldásos hatásai rövid időn belül érződni majd néhány heti szedés után.

Táplálkozás? Stressz? Látogass el a blogra!

Az egészség a drága kincsünk. Egészségünkért mindent meg kell tennünk, de sajnos már csak az betegség esetén tesz meg mindent az átlagos ember. A megelőzés egészségünk megóvásának kulcsa. Az eszközök egyszerűek pl.: mozgás, de a masszázsok, gyógyhatású szerek és fogyókúra is fontos lehet a prevencióban. Ha már baj történt egészség állapotunkkal, akkor erőteljesebben kell élni a lehetőségekkel.

Egészséges táplálkozás - Natural élelmiszerek

Az egészséges táplálkozás elengedhetetlen része, hogy kiváló eredetű ételeket együnk, melyeket megtalál az áruházunkban. A táplálékkiegészítőink segítenek az ideális test gyorsabb kialakításában. Az egészséges életmód kialakításához vásároljon a webshopunkból. Egészséges család a Csakis TermészeTest áruház termékeivel. Kattintson az elérhetőségünkre.

Tíz egészséges snack a focimeccsekre

Mától a fél ország ott ül a tv előtt, hogy szurkoljon a foci vb meccsein. Világos, hogy ennyi feszültség hatására a focirajongóknak elegendő „idegerősítőre” van szükségük, fogy a sör, chips, sok egészségtelen és hizlaló rágcsálnivaló. Vannak azonban egészséges rágnivalók is, amelyekkel le tudjuk vezetni az izgalmakat – és nem szedünk fel fölösleges kilókat.

Zászlós nyárs

Alternatív gyógymódok

Akit érdekelnek az olyan energiagyógyászati ágak, mint például a bioenergetika, a kineziológia, a meditáció, az akupunktúra és az akupresszúra, annak érdemes megismerkedni az energiagyógyászat előnyeivel is.

Nem a resveratroltól vagyunk egészségesebbek

A vörösborban, fekete csokoládéban, bogyós gyümölcsökben található resveratrolról feltételezték, hogy aki ilyen vegyületben gazdag táplálékot fogyaszt, hosszú életű lesz, elkerüli rák, a szív- és érrendszeri betegségek, sőt a cukorbetegség is. Sem a gyulladásmarkerek, sem az említett betegségek nem voltak azonban kapcsolatban a resveratrol koncentrációjával.

Önt is várja az egészség fesztiválja

Gazdag programmal kecsegtet május 18-án a Natúrsziget portál fesztiválja. Tíz érdekes előadás hangzik az egészségvédelem, a természetes gyógymódok és az ezotéria témakörében. A fesztiválon adják át a díjakat a közönségszavazatok alapján legnépszerűbb természetgyógyászoknak. Az egész napos eseménysorozat és vásár Kövi Szabolcs lemezbemutató koncertjével zárul.