Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

puffadás

Degasin.hu portál

A degasin.hu portál a felfúvódás szakértőjeként várja mindazokat, akiknek mindennapjait megnehezíti a puffadás. Az emésztési probléma gyakran van kapcsolatban az elfogyasztott alapanyagokkal, élelmiszerekkel, de nem lebecsülendő az étkezési szokások és a stressz szerepe sem.

Nem puffasztó ételek

Nem puffasztó ételek listáján szerepelnek egyes gabonafélék, a rizs, sárgarépa, zeller, petrezselyem, zsírszegény margarin és szalámi. Az alma valakinél okoz panaszokat, valakinél nem. Egyéni érzékenység kérdése, ki hogyan reagál fogyasztására.

Degasin.eu puffadás elleni gyógyszer

Degasin.eu puffadás elleni gyógyszer jótékony és kedvező hatása mára már igen ismert és elterjedt a magyarok körében is. Mi is szeretünk jókat és finomakat, néha sokat is enni, ami bizony nem tesz jót az emésztőrendszerünknek, a gyomrunknak és a beleinknek.

Puffadás okai gyermekeknél

Puffadás okai gyermekeknél általában a gázképződés és a túlevés. A legjobb, ha az anyuka ilyenkor megitat a gyerekkel egy szélhajtó teát, vagy finoman megmasszírozza a hasát. Ha ezek nem hatnak, adjon neki degasint, ami a legjobb puffadás elleni gyógyszer.

Hatékony puffadás elleni gyógyszer

Hatékony puffadás elleni gyógyszer a Degasin, ami gyomor- és bélrendszeri panaszok esetén tökéletes. Hatóanyagának, a szimetikonnak köszönhetően csökkenti a teltségérzetet és a puffadást, valamint a gázképződést is.

Legkevésbé puffasztó ételek

Legkevésbé puffasztó ételek és fogyasztásuk elősegíti a puffadás kialakulásának kockázatát szervezetünkben. Mivel mindenki számára fontos a kellemes közérzet és a teltségérzettől mentes élet.

Puffasztó ételek

Puffasztó ételek között tartjuk számon a hüvelyeseket, mint a bab és a borsó. A káposztafélék is okozhatnak teltségérzetet, amikor is kellemetlen hasi feszülést tapasztalunk.

Puffasztó ételek vásárlása

Puffasztó ételek vásárlása nem tesz jót egészségének, pláne, ha érzékeny bizonyos élelmiszerekre. Amennyiben korábban már tapasztalta a felfúvódás tüneteit, ne kockáztasson, hanem konzultáljon dietetikussal!

Puffasztó ételek szoptatáskor

A puffasztó ételek szoptatáskor igencsak sok kellemetlenséget okozhatnak, hiszen az a kismama, aki szoptatja kisbabáját, neki is átadja mindazokat az anyagokat, melyeket ő elfogyasztott.

Puffasztó ételek kerülése

A puffasztó ételek kerülése az egyik megoldása annak, hogy megszabaduljon a puffadástól. Természetesen nem feltétlenül kell ezt választania. Ennél létezik már sokkal jobb és kézenfekvőbb megoldás is, mint amilyen a Degasin kapszulák, illetve tabletták.