Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

fogyókúra

Információk a diétákról és étrendekről.

Kinek hasznos a fehérje diéta? A cikkek segítségével részletesen ismerhetünk meg különféle étrendeket és diétákat, köztük a fehérje diéta alapjait is. A fehérje diéta lényege, hogy a fehérjék fogyasztását részesítsük előnybe, vagyis a csonthéjasokat, a húsokat, a magvakat és a hüvelyeseket.

Chia mag, a természet ereje

A chia mag kedvező hatásai

Étrend és fogyókúra.

Hogyan csökkentsük hatékonyan a testsúlyt, miközben az egészséget is támogatjuk? Ehhez kapunk segítséget a cikkeknek köszönhetően. A fogyókúra két fontos pontja a megfelelő kalória bevitel és a rendszeres testmozgás, amelyeket érdemes az életmódunkba fokozatosan beépíteni.

Fogyókúra egészségesen - Insumed.

Az insumed módszer segítségével könnyedén fogyhatunk anyagi és egészségügyi kockázat nélkül. Az insumed fogyókúrás módszer egy egyedülálló, orvosilag felügyelt módszer, amelynél nem kell félnünk az éhezéstől, valamint nincsenek tiltott élelmiszerek sem. Az insumed módszer tulajdonképpen a táplálkozási tanácsadással kezdődik.

Ju-Med az egészségért.

A Ju-Med egészség centrum négy különféle szakterülettel várja azokat az embereket már 15 éve, akiknek fontos az egészség és a betegségek mihamarabbi kezelése. A honlapon egy jól és sikeresen működő egészségcentrumot ismerhetsz meg, ahol korszerű eszközökkel és személyre szabott gyógymódokkal várják a látogatókat.

Fogyókúra helyett meizitang

Ha fontos a tested számodra, akkor nem szabad hagynod, hogy a túlsúly megfertőzzön. Lehet tenni ez ellen, méghozzá úgy, hogy megtekinted az oldalunkat, ahol rátalálsz a számodra legjobb kapszulára, melynek neve meizitang. Természetes összetevőkből állították össze. Részletesebb információt találsz honlapunkon, amely összetevőivel, szedésével, illetve hatásával kapcsolatos.

A férfiak ritkábban fogyókúráznak, de akkor nagyobb sikerrel

A súlyfeleslegtől megszabaduló párok hölgytagjai gyakran bosszankodnak, amiért párjuk többet fogy, mint ők. A tudósok most rájöttek, mi ennek az oka. Noha a férfiak ritkábban csatlakoznak fogyókúrás programhoz, mint a nők, nagyobb eséllyel tartják magukat a szabályokhoz. Az erősebb nem számára inkább az egészség, mintsem a külalak jelent motiváló tényezőt.

Személyi edzés

Sokszor határozta el, hogy végre megszabadul a plusz kilóktól, de senki nem segített önnek, senki nem állt ön mellett, hogy a fogyás könnyebben menjen? Lépjen be honlapunkra és mi változtatunk ezen. Személyi edzés programmal, személyre szabott étrenddel segítjük önt, természetesen mindezt úgy, hogy előtte alaposan elemezzük étkezési szokásait! Várjuk jelentkezését!

Az ételfotók akár még a fogyókúrában is segíthetnek

Bár az Instagram felhasználói nemrég az ételfotók készítését szavazták meg az alkalmazás egyik legidegesítőbb felhasználási módjának, a legújabb eredmények szerint ez a trend segíthet csökkenteni az étvágyat. Egy friss kutatás szerint ugyanis minél gyakrabban nézegetünk ételekről készült fotókat, annál kevesebb élvezetet lelünk a fogyasztásukban.

Az alvás és a sikeres fogyókúra szoros kapcsolata

A legújabb kutatások szerint az alvás az egyik legkevésbé értékelt és elemzett tényező az optimális egészség és teljesítmény szempontjából. Legalábbis erre a következtetésre jutott dr. Keith Humphreys, a Stanford Egyetem pszichiátria professzora, ismert amerikai közíró.