Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

horvátország

Horvátország strandok

Horvátország strandok nagyon jó választásnak bizonyulnak. A kínálatunkban nagy számban elérhetőek az invia.hu oldalra kattintva. A honlapunkon mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő utazásokat, amely lehet tengerparti, aktív pihenés is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor nézzen be a weboldalunkra, ahol minden további információt megtalálhat ezzel kapcsolatban.

Pula szigete!

Virágzó élettel, kulturális gazdagsággal vár téged is a horvátországi Pula! A legérdekesebb üdülővárosok egyikéről most honlapunkon is sok mindent megtudhatsz, főleg hogy ha Horvátországi üdülést tervezel. Elvégre mindenki szereti tudni, hova indul el nyaralni. Oldalunkon rengeteg horvátországi érdekességet és különlegességet találsz.

Horvátország tengerpart

Szeretnél kikapcsolódást találni a szüleidnek, hogy te kedvedre bulizhass, amíg ők nyaralni mennek és érezhesd jól magad a parancsolgató szavaik nélkül? Akkor a számítógép előtt ülve keress rá oldalunkra és figyelmesen olvasd el a Horvátország látnivalói című cikket ahol rengeteg hasznos információt tudhatsz meg a nyaralási lehetőségekről, árakról illetve szolgáltatásokról egyaránt.

Magyar nyomok Horvátországban

A két ország történelme számtalan ponton összefonódik, így magyar nyomokat Horvátország egész területén találunk. A szoros kapcsolat több mint 800 évre nyúlik vissza. A magyar nyomok Horvátországban Pulában Salamon magyar király sírkövéhez vezetnek, Senj Jurisics Miklós szülővárosa volt. A horvát partok ékköve, Dubrovnik Szent István ereklyéit őrzi.

Horvátország nyaralás

Van egy nagyon jó lehetőség, amit én is nem rég fedeztem fel. Horvátország nyaralás tekintetében elég jó helynek számít, gondolom, ezt te is tudod. Most viszont egy olyan weboldal bemutatására készülök, amelyik megmutatja a legjobb helyeket, a legkevesebb pénzért. Érdekesnek hangzik?

Zadar

Zadar kiváló természeti adottságokkal rendelkezik, s talán ennek is köszönheti részben töretlen népszerűségét a turisták körében.

Crikvenica

Crikvenica felkeresését tervezi szabadidejében? A választás remek, hiszen a város már számtalanszor bizonyította, hogy kitűnő lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra. A sekély víz és a homokos part a legkisebbek számára is kínál fürdőzési lehetőséget, így gyermekkel történő utazáshoz kifejezetten ajánlott ez a horvátországi város.

Pula

Pula felkeresését tervezi az idei nyáron? A választás remek, hiszen a város az utóbbi években bizonyította, hogy fejlett gazdasága mellett idegenforgalmi téren is tud mit nyújtani a látogatók számára.

Trogir

Trogir elsősorban történelmi múltjáról, ezzel kapcsolatos némi magyar vonatkozásáról és kulturális programjairól híres a turisták körében.

Opatija

Opatija csodás tengerparttal, betonozott illetve természetes strandokkal várja a fürdőzésre vágyókat. Ha azonban hosszas sétákat szeretne tenni a parton, erre is talál kitűnő helyszínt a sziklásabb részeken, melyek a fényképek készítésére is rendkívül alkalmasak.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus