horvátország

Pula szigete!

Virágzó élettel, kulturális gazdagsággal vár téged is a horvátországi Pula! A legérdekesebb üdülővárosok egyikéről most honlapunkon is sok mindent megtudhatsz, főleg hogy ha Horvátországi üdülést tervezel. Elvégre mindenki szereti tudni, hova indul el nyaralni. Oldalunkon rengeteg horvátországi érdekességet és különlegességet találsz.

Horvátország tengerpart

Szeretnél kikapcsolódást találni a szüleidnek, hogy te kedvedre bulizhass, amíg ők nyaralni mennek és érezhesd jól magad a parancsolgató szavaik nélkül? Akkor a számítógép előtt ülve keress rá oldalunkra és figyelmesen olvasd el a Horvátország látnivalói című cikket ahol rengeteg hasznos információt tudhatsz meg a nyaralási lehetőségekről, árakról illetve szolgáltatásokról egyaránt.

Magyar nyomok Horvátországban

A két ország történelme számtalan ponton összefonódik, így magyar nyomokat Horvátország egész területén találunk. A szoros kapcsolat több mint 800 évre nyúlik vissza. A magyar nyomok Horvátországban Pulában Salamon magyar király sírkövéhez vezetnek, Senj Jurisics Miklós szülővárosa volt. A horvát partok ékköve, Dubrovnik Szent István ereklyéit őrzi.

Horvátország nyaralás

Van egy nagyon jó lehetőség, amit én is nem rég fedeztem fel. Horvátország nyaralás tekintetében elég jó helynek számít, gondolom, ezt te is tudod. Most viszont egy olyan weboldal bemutatására készülök, amelyik megmutatja a legjobb helyeket, a legkevesebb pénzért. Érdekesnek hangzik?

Zadar

Zadar kiváló természeti adottságokkal rendelkezik, s talán ennek is köszönheti részben töretlen népszerűségét a turisták körében.

Crikvenica

Crikvenica felkeresését tervezi szabadidejében? A választás remek, hiszen a város már számtalanszor bizonyította, hogy kitűnő lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra. A sekély víz és a homokos part a legkisebbek számára is kínál fürdőzési lehetőséget, így gyermekkel történő utazáshoz kifejezetten ajánlott ez a horvátországi város.

Pula

Pula felkeresését tervezi az idei nyáron? A választás remek, hiszen a város az utóbbi években bizonyította, hogy fejlett gazdasága mellett idegenforgalmi téren is tud mit nyújtani a látogatók számára.

Trogir

Trogir elsősorban történelmi múltjáról, ezzel kapcsolatos némi magyar vonatkozásáról és kulturális programjairól híres a turisták körében.

Opatija

Opatija csodás tengerparttal, betonozott illetve természetes strandokkal várja a fürdőzésre vágyókat. Ha azonban hosszas sétákat szeretne tenni a parton, erre is talál kitűnő helyszínt a sziklásabb részeken, melyek a fényképek készítésére is rendkívül alkalmasak.

Szállás Horvátország

Lassan ideje elkezdeni a nyári pihenések útvonalát, hiszen utolsó pillanatban már nehéz jó szállást találni. Szeretnénk egy honlapot ajánlani, mely segítségével megismerheti Horvátország legszebb üdülőövezeteit és szálláshelyeit. Olcsó Szállás Horvátország meseszép tájain, de kifogástalan kiszolgálással. Induljon az idei év nyaralási szezonja!