Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

tintapatron

Melyek a legelterjedtebb nyomtatómárkák?

A nyomtatók piaca már nem termel annyi jövedelmet, mint 10 éve, mivel egyre több országban térnek át az elektronikus dokumentumok használatára. Ennek ellenére azért még mindig rengetegen vásárolnak printereket, legyen szó magánszemélyekről, vagy irodákról.

Milyen lehetőségeink vannak, ha nem akarunk eredeti tintapatront vásárolni?

Mindenki tudja, hogy az eredeti tintapatron rendkívül drága lehet, ha olcsó nyomtatót választunk. Sokan sajnos nem néznek utána, hogy mennyibe is kerül a nyomtatókellék és csak akkor jönnek rá, amikor már fogyóban van az eredeti nyomtatókellék. Ha nem akarunk sok pénzt elkölteni, akkor van pár lehetőségünk, melyekkel csökkenthetjük a kiadásainkat.

Miért használjunk utángyártott tintapatront?

Sokan úgy gondolnak egy utángyártott tintapatronra, mint egy gagyi másolatra, mely 10 oldal után már úgysem lesz használható. Szerencsére 2018-ban már más a helyzet, mint pár éve, amikor is tényleg nem volt a legjobb az ilyen nyomtatókellékek minősége. Mostanában azonban kifogástalanul működnek és nagyszerűen tudják helyettesíteni a drága eredeti kellékeket.

Az Epson utángyártott tintapatron előnyei!

Vásároljon Epson utángyártott tintapatront és élvezze az olcsó minőséget! Nem fogja megbánni!

A Cannon utángyártott tintapatron előnyei!

A Best-Toner hatalmas Canon utángyártott tintapatron kínálattal rendelkezik, de ha Önnek esetleg nem ilyen típusú nyomtatója lenne, akkor ne aggódjon, mivel a legnagyobb gyártók készülékeit, illetve nyomtatókellékeit is megtalálja a webáruházban.

A HP utángyártott tintapatron előnyei!

A Best-Toner kínálatában nem csak tonerek kaphatók, tekintse meg a széles HP utángyártott tintapatron kínálatot!

Miért válasszunk utángyártott tintapatront?

Ha nem akar több tízezer forintot elkölteni a nyomtatója újratöltésére, akkor mindenképpen az utángyártott tintapatront javasoljuk Önnek. Sokféleképpen tudjuk újratölteni kiürült tintasugaras nyomtatónkat.

Kézi írószerek is kaphatók webáruházunkban

Szerencsére hazánkban még tanulnak a gyerekek kézzel írni, de már lehet olyan híreket hallani, hogy ez felesleges és a számítógépet használják csak majd. Ez a rémhír sok szempontból ijesztő, de egyelőre még a számítógépes írószerek mellett a „kéziszerszámok” is használatban vannak. Nyilván a kézzel való írás finomabb kézmozgást igényel, mint a gépi, de ez egyelőre a jövő titka.

Több fajta tintapatron kapható

Webáruházunkból szinte minden nyomtatóhoz vásárolható eredeti és utángyártott tintapatron. Ezen kívül utántölt festék is, amelynek használata egy kicsit bonyolultabb és egy kis ügyességet és türelmet igényel. Ugyanis ebben az esetben nekünk kell betölteni nagyon lassan a régi patronba a festéket. Egy kis gyakorlattal és bátorsággal ez is megoldható. Ez a legolcsóbb megoldás

Chipes tintapatron a patronbolt.hu-n

A chipes tintapatron a patronbolt.hu-n vár, így a minőségi tintapatron érdekében csak annyit kell tenned, hogy felkeresed megbízható online tintapatron üzletünket, majd kiválasztod a számodra leginkább megfelelő tintapatron, és azt máris megrendelheted pár gyors kattintás segítségével.