Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

játék

Igaz vagy hamis junior társasjáték

Igaz vagy hamis junior társasjáték barátokkal való szórakozáshoz vagy a családtagokkal néhány vidám pillanathoz! A játékmester állításokat mond, a játékosnak pedig nincs más dolga, mint eldönteni, hogy az állítás vajon igaz vagy hamis-e. Még a pontokat sem kell számolni, hisz a virtuális játékmester ezt megteszi a játékosok helyett.

Játéktenger iker táncszőnyeg

Játéktenger iker táncszőnyeg kiváló szórakozást ígér! A testvérek imádnak versengeni, ez már szinte lételemük. Versengenek futásban, játékokban és még hosszan sorolhatnánk. Mostantól akár tánc párbajra is kihívhatják egymást! Az iker táncszőnyeg nagy előnye, hogy ketten is táncolhatnak rajta, így valóban egy párbaj érzetét kelti. Az iker táncszőnyeg kicsiket és nagyokat is egyaránt megmozgat!

Készségfejlesztő játékok gyerekeknek

Készségfejlesztő játékok gyerekeknek kiváló árakon! Játszani minden gyerek szeret, azonban, ha a gyerek még fejlődik is játék közben, az a legjobb! Manapság számtalan fejlesztő játék található a játék piacon, azonban nem mindegyik megfelelő a gyermek számára. Nem csak azt érdemes nézni, hogy a gyermek életkori sajátosságainak megfelelő legyen, de azt is, hogy a gyermek személyiségéhez passzoljon!

Asmodee

Asmodee egy francia kiadó, mely évről-évre képes megújulni és meglepni a szülőket, valamint gyermekeket legújabb izgalmas játékaival. Az Asmodee vezető szerepet tölt be több európai ország társasjáték eladásában is. Az Asmodee az egész család számára garantálja a kikapcsolódást és a kiváló szórakozást. A legismertebb játékai egytől-egyig hatalmas sikert arattak a játékközönség körében.

Játék webáruház

Játék webáruház minden gyermek számára! A gyerekek imádnak játszani, ez nem kérdés. Ugyanakkor minden életkornak megvan a maga sajátossága, amikor a gyermek egyes játékokhoz szívesen nyúl. Vagyis érdemes erre is ügyelni, hogy a gyermekkorának megfelelő játékot vásároljuk meg, így a kicsi biztosan sokáig játszik vele és nem unja el már az első pár nap.

Szivacslövő játékfegyver

Szivacslövő játékfegyver kiváló választás lehet a fiú gyerekek számára. Amennyiben az Ön gyermeke is szeret katonást játszani, akkor egy ilyen játék kötelező kelléknek bizonyul. Keressen fel bennünket a honlapunkra kattintva, ahol a teljes kínálatunk, könnyedén elérhető. Kattintson a jatektenger.hu weboldalára és válogasson az igényeinek megfelelően.

Gumball figura játéktenger

Gumball figura játéktenger a legjobb választásnak bizonyul, azoknak a gyerekeknek, akik nagy rajongással vannak a rajzfilmfigurák iránt. Amennyiben szeretne a gyermeke arcára egy nagy mosolyt csalni, akkor tekintse meg a kínálatunkat és adja le a rendelését akár már pár kattintás által. A teljes kínálatunk elérhető a jatektenger.hu weboldalon.

Playbox játékok

A playbox játékok mindenki számára elérhetőek. Amennyiben az Ön gyermeke is szereti az érdekes játékokat, akkor playbox játék igazán jó választásnak bizonyul. Nézzen be hozzánk és csaljon mosolyt az arcára. Keressen fel bennünket a jatektenger.hu weboldalára kattintva, ahol a teljes kínálatunk elérhető, illetve a rendelését is leadhatja. Forduljon hozzánk bizalommal, mi állunk a rendelkezésére!

Intelligens gyurma játéktenger

Intelligens gyurma játéktenger most akár pénztárcakímélő áron is megvásárolhatók. A gyerek körében igazán közkedveltnek számít a gyurma, így ennek függvényében minden hozzákapcsoló játék is nagy rajongásnak örvend.

Online játékbolt

Az online játékbolt minden kedves érdeklődőt szeretettel vár a weboldalán. Amennyiben nem szeretne lemaradni a legjobb árajánlatokról, akkor keressen fel bennünket a weboldalunkon, melyet a jatektenger.hu oldalára kattintva érhet el. A kínálatunk igen széles körű, így minden kedves érdeklőt várunk sok szeretettel.