diéta

Információk a diétákról és étrendekről.

Kinek hasznos a fehérje diéta? A cikkek segítségével részletesen ismerhetünk meg különféle étrendeket és diétákat, köztük a fehérje diéta alapjait is. A fehérje diéta lényege, hogy a fehérjék fogyasztását részesítsük előnybe, vagyis a csonthéjasokat, a húsokat, a magvakat és a hüvelyeseket.

Chia mag, a természet ereje

A chia mag kedvező hatásai

Étrend és fogyókúra.

Hogyan csökkentsük hatékonyan a testsúlyt, miközben az egészséget is támogatjuk? Ehhez kapunk segítséget a cikkeknek köszönhetően. A fogyókúra két fontos pontja a megfelelő kalória bevitel és a rendszeres testmozgás, amelyeket érdemes az életmódunkba fokozatosan beépíteni.

A vastagbélgyulladás diétája

Az orvosok és gyógynövény-szakértők szerint a világon a legjobb orvosságok sem hoznak teljes gyógyulást a vastagbélgyulladásra, ha a beteg nem tartja be a különleges diétát. Ha a vastagbélgyulladást nem gyógyítják ki teljesen, nehéz lesz megszabadulni a többi betegségtől, konkrétan például a nőgyógyászati bajoktól.

Az elválasztó diéta – jó, nem jó?

Egyesek esküsznek rá, mások haszontalannak tartják, az igazság valahol a kettő között van: az elválasztó diéta egyike a sok lehetőségnek arra, hogy tudatosan és egészségesen táplálkozzunk. Egészségvédők 70 éve azt a célt tűzték ki, hogy megakadályozzák a test túlsavasodását a különválasztott fehérjékkel és szénhidrátokkal, ám ezt a nézetet mások cáfolják.

A hétköznapi diéta kedvez a fogyásnak

Az alvási ciklushoz hasonlóan fogyási ciklusok is léteznek – állítják amerikai kutatók, akik szerint a hétköznapokon fogyasztott élelmiszerek játsszák a legnagyobb szerepet a testsúly alakulásában. A „fogyási időszak” kedden indul, míg a hízási pénteken, ezért a hétvégi túlkapás rendben van, amennyiben a hét többi napján megfelelően étkezik az ember.

Személyi edző kedvező áron

Klikkelj te is bátran Farkasdi Edina személyi edző honlapjára, ha szeretnél végérvényesen megszabadulni túlsúlyodtól és ebben egy szakértő segítségére lenne szükséged. Edina már több mint 20 éve foglalkozik az egészséges táplálkozással, olyan személyre szabott edzés tervekkel és mozgásformákkal, amely már rengeteg e, embernek segített fittnek maradni, vagy lefogyni végérvényesen.

Farkasdi Edina személyi edző

Üdvözlöm önt is honlapomon. Én Farkasdi Edina személyi edző és diplomás dietetikus vagyok. Tudom, hogy hazánkban egyre többen küzdenek a plusz kilókkal, vagy jelentősebb túlsúllyal, amely sajnos nem csupán esztétikailag hat negatívan, de egészségünkre is jelentősen rányomja bélyegét!

Személyi edzés

Sokszor határozta el, hogy végre megszabadul a plusz kilóktól, de senki nem segített önnek, senki nem állt ön mellett, hogy a fogyás könnyebben menjen? Lépjen be honlapunkra és mi változtatunk ezen. Személyi edzés programmal, személyre szabott étrenddel segítjük önt, természetesen mindezt úgy, hogy előtte alaposan elemezzük étkezési szokásait! Várjuk jelentkezését!

Ezer út az egészséghez - Az egészség megőrzése

Egészségünk az értékes kincsünk. Ezért mindent el kell követnünk, de sajnos már csak az elvesztése után tesz meg mindent az átlagos ember. A megelőzés egészségi állapot megóvásának kulcsa. Az eszközök szimplák pl.: életmód, de a masszázs, gyógyhatású termékek és fogyókúra is nélkülözhetetlen lehet a prevencióban.