Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Szolgáltatás friss Hírszőnyeg

Fűtés hőszivattyús inverteres klímával: gyors, kényelmes, gazdaságos és biztonságos fűtési mód. Nincs szükség tervekre, engedélyekre, kéményre...

A klímás fűtés előnyei:

* A klímával való fűtés más fűtési módokkal összehasonlítva jóval költséghatékonyabb, napelem, vagy egyéb megújuló energiaforrás használata esetén pedig mindegyiknél kisebb a környezetterhelése

Még nincs szavazat

 

Ajánlható-e a klímaszerelés házilag történő kivitelezése?

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Inverteres klíma felszerelése előtt felmerülő kérdések, fontos információk a klíma szereléséről:

* Mennyi az inverteres klíma beszerelésének munkaidő igénye?

Átlagos esetben a munkavégzés 4-5 órát vesz igénybe, ami körülbelül 3-5 méter klíma csövezést, illetve egy vagy két fal átfúrását jelenti.

* Mennyi áramot fogyaszt az inverteres klíma berendezés?

Még nincs szavazat

 

A fagyos időszakokban a fűtésre használt klímaberendezések kültéri egységén a cseppvíztálca eljegesedhet. Ezt elkerülendően néhány klíma berendezésben található cseppvíztálca fűtés, ami megakadályozza, hogy a leolvasztási ciklus alatt leolvadó víz megfagyjon, mielőtt kifolyik a kültéri egységből.

Még nincs szavazat

 

Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer (MIR) egy olyan szabvány, ami egy szervezet működésének modelljét foglalja írásba. Általánosságban megfogalmazza azokat a követelményeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy vállalkozás sikeresen működjön, gazdaságos legyen és a vevőkört pedig elégedettség töltse el.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Ha már van klímája, légkondícionáló berendezése, ne feledkezzen el az éves klíma karbantartás, a klíma tisztítás fontosságáról az Ön és családja egészsége, valamint légkondijának élettartam növelése miatt. Érvek a rendszeres klíma tisztítás mellett: Egészség megőrzés klíma tisztítással, garancia esetleges érvényesíthetősége, energia felhasználás csökkenése, a klíma élettartamának növelése.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Mert ma már a hőszivattyús klíma fűtésre való használata gazdaságos, kényelmes, tiszta, környezetbarát, ráadásul a nyári hűtés is meg van vele oldva! Kettőt kapunk egy áráért! Nincs szénmonoxid mérgezés veszélye, nem kell drága kazán, kémény, engedélyeztetés, tervezés. Gyorsan kényelmes fűtési módhoz juthatunk, a jót pedig könnyű megszokni!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Jelentős technikai ugrást hozott a wifi adapter megjelenése a split klímák területén. A wifis klíma, vagy más néven okos klíma az internetre csatlakozva távolról is vezérelhető, tovább növelve használati lehetőségeit. távolról tudjuk irányítani klímánkat. Ez azt jelenti, hogy ha van internet hozzáférésünk, akkor bárhol vagyunk, ellenőrizhetjük és vezérelhetjük a készüléket.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Autószerviz elképesztő árakkal! Ha elege van a kókler szakikból, akik nem végzik el rendesen munkájuk és ezért egy rakás pénzt elkérnek, akkor látogasson el a kwikfit.hu weboldalra és tekintse meg a szolgáltatások széles palettáját. A Kwik Fit autószerviz munkatársai garantálják a magas minőségű munkavégzést és a kiváló árakat is egyben!

Még nincs szavazat

 

A sittszállítás hatékonyan, olcsón és környezettudatosan a mi hivatásunk! 1995 óta működünk a fővárosban és Pest megyében, több mint 200.000 sikeres szállítást teljesítve eddig. A konténeres sittszállítás nálunk tapasztalt és hozzáértő munkatársakkal történik, akik minden helyzetben feltalálják magukat!

Még nincs szavazat