Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Szolgáltatás friss Hírszőnyeg

Cége bővül, az irodájában nincs elég helye arra, hogy partnereket, klienseket fogadjon? Vállalkozásának telephelye nem alkalmas arra, hogy nagyobb tárgyalásokat folytasson le, esetleg túl kívül esik a városközponttól, vagy egyenesen távol van Budapesttől, de Ön budapesti kliensekkel szeretne tárgyalni?

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Köszöntöm a honlapomon, szánjon rá pár percet, sok hasznos információhoz,duguláselhárítás ötlethez juthat és így megúszhatja a duguláselhárítást olcsón.Kérem olvassa végig és meglehet, hogy nem is kell hogy hívjon.Bár én azért vagyok, hogy a lakásában, házában és annak udvarán előforduló dugulást megoldjam és természetesen meg is oldom!!…Azért próbálja logikusan végig gondolni és ebben ha felhív

Még nincs szavazat

 

2020-at írunk, az üveg berendezések, belsőépítészeti elemek virágkorukat élik. Ez természetesen nem csupán véletlen, az üveg számos pozitív előnnyel bír számos területen a hagyományos építőanyagokkal szemben. Hiszen átereszti a fényt, megfizethető áron van, nem csökkenti, hanem növeli a térérzetet, ráadásul kellemes ránézni.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

A megfelelő klíma karbantartás a klíma beltéri és kültéri egységének rendszeres időközömként tisztítását jelenti. Ilyenkor nem elég csak a beltéri, vagy csak a kültéri egységet kitisztíttatani. Sokan a takarékoskodás ürügyén mégis így döntenek. Hosszútávon azonban az ilyen módon történő takarékoskodás csak még több kiadáshoz vezet.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

A kevesebb néha több, gyakran szembe találjuk magunkat ezzel a szállóigével és a legtöbb esetben releváns hozzászólás. Azt hiszem a váltózár megálmodásánál valami hasonló mottót követtek. Abból következtetek erre, hogy a legegyszerűbb módon az egyik legnagyobb biztonságot jelentő eszközt ismerhetjük meg a váltózár személyében.

Még nincs szavazat

 

Amennyiben valaki nem tudja elképzelni, hogy működik és miből áll egy ollós emelő, akkor olvasson tovább. Leleplezzük az általános tudnivalókat az ollós emelőkről.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

A légcsatornák közül az egyik legrugalmasabb opciót nyújtja Önnek a textil légcsatorna alkalmazása. A textil légcsatorna könnyű súlya és gazdag színvilága lehetővé teszi annak szinte bármilyen helyiségbe való beillesztését. Fontos Önnek az esztétika, a higiénia és a kedvező ár? Mindezen jellemzők ötvöződnek egymással, méghozzá a textil légcsatorna formájában!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

A kültéri és a homlokzati világítás egészen különleges területe a világítástechnikának. Ennek a legfőbb oka az, hogy a lámpatestek komoly fizikai behatásoknak vannak kitéve, köszönhetően az időjárásnak, vagy rosszabb esetben a vandalizmusnak. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szabványoknak felelnek meg a fényforrások.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

A led mélysugárzókat olyan helyeken alkalmazzák elsősorban, ahol álmennyezeti világítási rendszer került kiépítésre. Kórházakba, vendéglátóegységekbe, bevásárlóközpontokba jellemzően ezt a megoldást választják.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

A fény hatást gyakorol az emberek hangulatára, a hatékonyság is nagyban függ tőle. A nem megfelelő fényviszonyok ráadásul az egészséget is negatívan befolyásolják. Éppen ezért a világítást nem csak otthonunkban szükséges optimálisan kialakítani, hanem a munkahelyünkön is.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus