Szolgáltatás friss Hírszőnyeg

Munkagépek és nehézgépek, útépítő gépek, gyártósorok, kamionok, autóbuszok, mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, silók és tartályok, hajó és vitorlás szállítása belföldön és külföldön az Európai Unió bármely tagországába 15 év tapasztalattal, profi csapattal, megfelelő engedélyekkel, megfizethető áron!

Még nincs szavazat

 

Nem is hinnénk, de a fürdőszoba bútor kiválasztásánál is, ugyan úgy maximálisan figyelembe kell venni a minőséget is, mint a házban található összes többi bútornál. Mivel víz és pára is folyamatosan ér a fürdőszoba bútort, ezért itt kifejezetten fontos odafigyelni a megfelelő minőség kiválasztására.

Még nincs szavazat

 

A meghibásodott járművek elvontatásával vagy a helyszínen történő megjavításával az autómentő cégek foglalkoznak. Az ilyen vállalkozások közé tartozik a Lukács autómentő is.

Még nincs szavazat

 

A rövid válasz: igen!
A szakma a szórt purhab szigetelés kétféle típusát különbözteti meg:

Még nincs szavazat

 

Horpadásjavítás és jégkárjavítás akár egy órán belül a legmodernebb technológiával. Ez a Jenei PDR, ahol 16 éves szakmai tapasztalattal várják a cégeket és a magánszemélyekete egyaránt. A PDR technológia, vagyis a fényezés nélküli horpadásjavítás egy olyan eljárás, amely során a javítási munkálatok végeztével nincs szükség karosszéria lakatosi munkára, hiszen az eredeti fényezés megőrizhető.

Még nincs szavazat

 

Klíma Szombathely és vonzáskörzetében ingyenes helyszíni felméréssel, korrekt áron, garantált minőségben, garanciával! Szakemberünk segít a vásárló igényeinek megfelelő teljesítményű és típusú készülék kiválasztásában, megrendelésében és telepítésében. Mindezt gyors határidővel, garanciával. Vállaljuk a készülékek időszakos karbantartását is!

Még nincs szavazat

 

Sajnos a mai világban már az olajok minősége se olyan mint régen. Vannak márkák melyek termékeit ma már hamisítják és azok kerülnek ki az üzletek polcaira. Ezért fontos, hogy mindig megbízható és leinformálható olaj webshopból vásároljunk olajat. Igaz az itt megvásárolható olajak drágábbak, de hosszútávon olcsóbban jövünk ki.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Ha, jön a jó idő, akkor érdemes a gázkészülékét átnézetni. Fűtési szezonban nem túl "egészséges", ha nem működik a konvektor, vagy a cirkó. A gázszerviz, vagy karbantartás legjobb időpontja szezonon kívüli hónapokban van. Ha, valami kis hibát észlelt a fűtési szezon során, vagy valami nem úgy működött mint ahogyan szokott ....

Még nincs szavazat

 

A Carmechanix egy igazán kiemelkedő szolgáltató a jégkárjavítás és a horpadásjavítás területén. A jégvert járművek, valamint a horpadt karosszéria elemek javításában a Carmechanix csapatának 16 éves szakmai tapasztalata van. Az első Magyarországi szolgáltató, amely üzleti rendszert dolgozott ki a horpadásjavításra és a fényezés nélküli jégkárjavításra.

Még nincs szavazat

 

Igen komoly probléma, ha lerobbanunk az autópályán, esetleg balesetet szenvedünk. Nem csak utunkat kell megszakítani, de gondoskodni kell az autónk elszállításáról is. Lehetőleg minél gyorsabban. Ilyenkor szokás autómentőt hívni. A Google szerencsére rengeteg lehetőséget kínál, de pár szempontot érdemes figyelembe venni, mielőtt kiválasztjuk a legmegfelelőbb ajánlatot.

Még nincs szavazat

 

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus