Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Szolgáltatás friss Hírszőnyeg

A könnyűszerkezetes ház sokféle elnevezése ismert a hazai piacon. Vannak, akik készházként, vannak, akik gyors házként és sokan szerelt házként ismerik. Magyarországon a családiház építés területén nincs nagy múltjuk a szerelt házaknak, ám napjainkban a megépített könnyűszerkezetes, készház épületek száma rohamosan nő.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Könnyűszerkezetes ház, készház árak kialakításakor fő szempont volt az előre kalkulálhatóság.
Szerkezet árunk előre (akár terv ismerete nélkül is) pontosan kiszámítható.
Ez a teljes bekerülés kb. 40-50%-a. A négyzetmétereket az épület külső mérete alapján határozzuk meg.

Földszintes épületnél a földszintes egységárral szorozzuk az alapterületet.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Ha Ön biztonságosan, gyorsan, szakszerűen szeretne költözni, vagy csomagokat, rakományokat eljuttatni kis és nagy távolságokra, akkor bizony a legjobb helyen jár!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Ön nehéz döntés előtt áll, hiszen szeretne egy olyan szolgáltatást rendelni, illetve egy olyan szolgáltatót keresni, aki az egész eddigi életén át gyűjtött, nehéz munkával megszerzett ingóságait, személyes javait biztonságosan, és szakértően elköltözteti.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Amit itt nyújtunk:
Segítünk kiválasztani a megfelelő eljegyzési gyűrűt, amivel az izgatott vőlegényjelölt garantáltan sikert arat majd szíve hölgyénél.
Megmondjuk, milyen szempontok alapján érdemes jegygyűrűt, karikagyűrűt vásárolni, mik azok a jellemzők, melyek alapján egyértelmű lesz az összetartozás.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

A kánikuláról a legtöbb embernek a hűvös utáni vágyakozás jut eszébe. A lakásban vagy irodában való hűsölés legpraktikusabb eszköze pedig a klímaberendezés.
Mielőtt kiválasztjuk a megfelelő berendezést, érdemes a klíma árakat több helyen megnézni, Budapesten például számos klíma értékesítésre szakosodott cég található.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Váltójavítás a leggyorsabb határidőkkel

Vállaljuk Audi automata váltók szervizelését, rövid határidővel, nagy tapasztalattal. Ezen belül is a specialitásunk a multitronic, fokozatmentes automata váltó, melyek közül a 6 és 7 sebességes változatok javítását fix áron végezzük: a javítás ára felszereléssel, olajjal együtt, elektronika javítás nélkül, 6 hónap garanciával 550 000 Ft.**

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Futárjaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és tesznek eleget az Ügyfeleink kéréseinek. A Rabbit futárszolgálat Nem bízza a véletlenre.

EGY TAPASZTALT FUTÁRRAL SOKKAL HAMARABB, IDŐBEN ÉS AMI FONTOS BIZTONSÁGBAN ÉRKEZIK MEG A CSOMAGJA. CSOMAGSZÁLLÍTÁS ÉS CSOMAGKÜLDÉS VERHETETLEN ÁRAKON, FUTÁRSZOLGÁLAT BUDAPESTEN ÉS PEST MEGYÉBEN!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Red Szerviz: Motorszerviz, Robogó Alkatrész és Robogó tuning Budapesten!

Cégünk 2002 óta foglalkozik motorok, robogók javításával, szervizelésével és robogó tuninggal.
Továbbá nemcsak szerviz, hanem motor és robogó alkatrész bolt is vagyunk! 140 négyzetméteren képzett, tapasztalt kollégáinkkal várjuk Önöket.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

2013-ban cégünk gyártóművi részleggel bővült, ahol megfelelő létszámú és szakképzettségű munkatársakkal a különböző acélszerkezetek teljeskörű gyártását végezzük. Hegesztőink minősítéssel rendelkeznek. Továbbá vállaljuk a már meglévő darupályák, acélszerkezetek bontását, áthelyezését és módosítását

Vizsgálatok, karbantartás

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)