Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Szolgáltatás friss Hírszőnyeg

Cégének autóra van szüksége a működéshez, esetleg alkalmazottainak juttatásként szeretne céges autót adni? Ne bajlódjon azzal, hogy céges autót vásárol, ne fordítsa a cége erőforrásait a papírmunkára, szervizeltetésre, autók karbantartására, gumicserére. Önnek találták ki a céges autóbérlést!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Modern irodák 2022-ben

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

A terembérlés bármilyen vállalkozás kapcsán szóba kerülhet, például a legtöbb egyéni vállalkozó vagy induló cég nem rendelkezik saját irodával, ugyanis nem érné meg fenntartaniuk.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

A vállalkozások napjainkban számos olyan megoldást keresnek a reklámozásukra, amelyek nem mindennapi látványt biztosítanak, ilyenek lehetnek például a különféle textil termékek, legyen szó textil falról vagy éppen zászlóról. A nagyobb nyomdákban szublimációs nyomtatóval dolgoznak, ezek különböző méretben és szélességben szerezhetőek be.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Az online képzések modern oktatási formának számítanak, amelyeknek száma megnövekedett az elmúlt évek járványos időszakában. Ma már számos cég van ahol online tartják a céges megbeszélések mellett a továbbképzéseket is az alkalmazottak számára.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Munkagépek és nehézgépek, útépítő gépek, gyártósorok, kamionok, autóbuszok, mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, silók és tartályok, hajó és vitorlás szállítása belföldön és külföldön az Európai Unió bármely tagországába 15 év tapasztalattal, profi csapattal, megfelelő engedélyekkel, megfizethető áron!

Még nincs szavazat

 

Nem is hinnénk, de a fürdőszoba bútor kiválasztásánál is, ugyan úgy maximálisan figyelembe kell venni a minőséget is, mint a házban található összes többi bútornál. Mivel víz és pára is folyamatosan ér a fürdőszoba bútort, ezért itt kifejezetten fontos odafigyelni a megfelelő minőség kiválasztására.

Még nincs szavazat

 

A meghibásodott járművek elvontatásával vagy a helyszínen történő megjavításával az autómentő cégek foglalkoznak. Az ilyen vállalkozások közé tartozik a Lukács autómentő is.

Még nincs szavazat

 

A rövid válasz: igen!
A szakma a szórt purhab szigetelés kétféle típusát különbözteti meg:

Még nincs szavazat

 

Horpadásjavítás és jégkárjavítás akár egy órán belül a legmodernebb technológiával. Ez a Jenei PDR, ahol 16 éves szakmai tapasztalattal várják a cégeket és a magánszemélyekete egyaránt. A PDR technológia, vagyis a fényezés nélküli horpadásjavítás egy olyan eljárás, amely során a javítási munkálatok végeztével nincs szükség karosszéria lakatosi munkára, hiszen az eredeti fényezés megőrizhető.

Még nincs szavazat

 

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus