Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Szolgáltatás friss Hírszőnyeg

Horpadásjavítás és jégkárjavítás akár egy órán belül a legmodernebb technológiával. Ez a Jenei PDR, ahol 16 éves szakmai tapasztalattal várják a cégeket és a magánszemélyekete egyaránt. A PDR technológia, vagyis a fényezés nélküli horpadásjavítás egy olyan eljárás, amely során a javítási munkálatok végeztével nincs szükség karosszéria lakatosi munkára, hiszen az eredeti fényezés megőrizhető.

Még nincs szavazat

 

Klíma Szombathely és vonzáskörzetében ingyenes helyszíni felméréssel, korrekt áron, garantált minőségben, garanciával! Szakemberünk segít a vásárló igényeinek megfelelő teljesítményű és típusú készülék kiválasztásában, megrendelésében és telepítésében. Mindezt gyors határidővel, garanciával. Vállaljuk a készülékek időszakos karbantartását is!

Még nincs szavazat

 

Sajnos a mai világban már az olajok minősége se olyan mint régen. Vannak márkák melyek termékeit ma már hamisítják és azok kerülnek ki az üzletek polcaira. Ezért fontos, hogy mindig megbízható és leinformálható olaj webshopból vásároljunk olajat. Igaz az itt megvásárolható olajak drágábbak, de hosszútávon olcsóbban jövünk ki.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Ha, jön a jó idő, akkor érdemes a gázkészülékét átnézetni. Fűtési szezonban nem túl "egészséges", ha nem működik a konvektor, vagy a cirkó. A gázszerviz, vagy karbantartás legjobb időpontja szezonon kívüli hónapokban van. Ha, valami kis hibát észlelt a fűtési szezon során, vagy valami nem úgy működött mint ahogyan szokott ....

Még nincs szavazat

 

A Carmechanix egy igazán kiemelkedő szolgáltató a jégkárjavítás és a horpadásjavítás területén. A jégvert járművek, valamint a horpadt karosszéria elemek javításában a Carmechanix csapatának 16 éves szakmai tapasztalata van. Az első Magyarországi szolgáltató, amely üzleti rendszert dolgozott ki a horpadásjavításra és a fényezés nélküli jégkárjavításra.

Még nincs szavazat

 

Igen komoly probléma, ha lerobbanunk az autópályán, esetleg balesetet szenvedünk. Nem csak utunkat kell megszakítani, de gondoskodni kell az autónk elszállításáról is. Lehetőleg minél gyorsabban. Ilyenkor szokás autómentőt hívni. A Google szerencsére rengeteg lehetőséget kínál, de pár szempontot érdemes figyelembe venni, mielőtt kiválasztjuk a legmegfelelőbb ajánlatot.

Még nincs szavazat

 

A GMBS Kft. megbízható szolgáltatása, aminek igénylését nem bánja meg: gázkészülék csere Szeged területén. A cég teljeskörű munkavégzést és ügyintézést kínál. Ebbe beletarozik
• a helyszín felmérése,
• a rendszer megtarvezése,
• a kivitelezés
• és az utána való papírmunka.

Még nincs szavazat

 

Az ALP légcsatorna széles körben alkalmazható. Legfőbb jellemzője, hogy belsejében rendkívül magasfokú légsűrűség alakul ki. A technika a „C” légtömörségi osztályba sorolható. Alkotóelemei az ALP panelek, melyek a korszerű fejlesztés eredményeiként törtek be a piacra. Felépítésüről esik most néhány szó.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

A sérülékenység vizsgálat az első lépés az it biztonság területén. Ennek keretében egy szakértői csapat felméri egy vállalkozás informatikai hálózatát, a használt számítógépeket és egyéb végpontokat, azok biztonsági felkészültségét, továbbá a szervezet által támasztott igényeket.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

A webáruházak tulajdonosainak nincs könnyű dolguk, hiszen a vásárló nem tudja fizikailag megnézni a termékeket, nem foghatja meg őket, így kénytelen néhány kép és leírás alapján mérlegelni, majd meghozni a döntést. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szögben és minőségben van a kínálat lefotózva.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus