Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Ingatlan Hírszőnyeg

Gázkészülék vagy kandalló? Nagy fába vágtam a fejszémet! Új lakásba költözöm és, ha már így alakult úgy döntöttem, mindkettő fűtést kiépíttetem a lakásba. A gázt mert kényelmes a kandallót, mert hangulatos és kell egy alternatív fűtés. Így hát győzzön a jobb!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Cégünk alumínium nyílászárók, télikertek, elő- és terasztetők gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

0-24-éjjel-nappali gyors szolgálat.Ingyenes kiszállási díjjal Budapesten és Pest megyében. Duguláselhárítás: Profi gépekkel,falbontás nélkül, tisztán, olcsón, garanciával.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Új ház építése nagy kihívás. Számos szempontot mérlegelni kell ahhoz, hogy egy harmonikus, biztonságos otthont teremtsünk.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Új házat vagy lakást szeretne vásárolni? Akkor ez önnek szól! Eladó új építésű ikerház egyik fele garázzsal. A gödöllői lakás megvásárolható emelt szintű szerkezetkész és kulcsrakész állapotban is egyaránt.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (5 szavazat)

 

Cégünk 15 éves tapasztalattal vállalja magánszemélyek, cégek, belsőépítészek megrendelései alapján igény szerinti egyedi ülőgarnitúrák gyártását, belsőépítészeti tervek komplett megvalósítását, hajók,

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

 

Tegye egyedivé álmennyezetét süllyesztett spotlámpákkal!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

 

Hogyan tehetné otthonosabbá lakását? Válasszon egy vidám színű szőnyeget, így nemcsak az enteriőrt, hanem akár a kedvét is felturbózhatja egy szürke reggelen!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

A szakszerűen elvégzett ablakszigetelés a lakás hőháztartásának sarkalatos pontja. Ugyanis a nem megfelelően szigetelt lakás átjáró ház a szél, a hideg, a por és a zaj számára. És mindehhez elég egy apró rés, repedés, gyakran szemmel nem is látható helyen. Ha a szigetelés elavult, a meleg kiszökik a lakásból, bárhogy is igyekszünk megakadályozni. Arról nem is beszélve, mennyire meg tudja növelni a fűtési költségeket.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Igényes burkoló munkák csempézés , burkolás, hidegburkolás Budapest, és környékén.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus