Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Ingatlan friss Hírszőnyeg

A magyarországi luxus ingatlanok kiváló lehetőséget jelentenek a befektetők és az extravaganciát kedvelők számára egyaránt, hiszen bőséges kínálat az eleganciát a praktikussággal ötvöző, a szépet a hasznossal összekötő, akár modern stílusban, akár klasszikus kivitelben készült luxus lakások terén.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Főleg a nagyobb irodaházakba, bevásárlóközpontokba, raktárakba, iskolákba és egyéb intézményekbe fontos, hogy megfelelő tűzjelző rendszer kerüljön.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

 

A napelemes rendszerek használata ma már egyáltalán nem egy elképzelhetetlen dolog. Megfizethető árakon lehet hozzájutni kiváló minőségű napelemes rendszerekhez, amik évekig kiszolgálnak minket, és bőven visszahozzák a beléjük fektetett pénzt és bizalmat. De mik is ezek és hogyan működnek? Miért jó ez bárkinek is?

Még nincs szavazat

 

Vállalkozásunk elsősorban műanyag ablakok és ajtók beépítésével és cseréjével foglalkozik. Minőségi ablakokkal dolgozunk, melyek mindegyikére igaz, hogy kiváló hang- és hőszigeteléssel vannak ellátva, valamint a fénybebocsátási értékük is kiváló, illetve betörésbiztos a kialakításuk.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Az összeszokott tetőszigetelő brigádok a legmagasabb színvonalon végzik munkájukat, és 100%-ban kielégítik a megrendelő ilyen irányú igényeit, valamint növekvő számú referenciával is rendelkeznek, melyet megtekinthetnek a weblapjukon.

Még nincs szavazat

 

A Bok-Ablak Kft fő tevékenysége a műanyag ablakok Budapesti forgalmazása, műanyag nyílászárók beépítése, régi ablakok, ajtók cseréje a fővárosban. A Deceuninck műanyagablak megjelenésére jellemző a természet gazdag és harmonikus színvilága, valamint a folyamatos fejlesztéseknek köszönhető a tartósságuk is.

Még nincs szavazat

 

Ki gondolná, hogy a mintázatát tekintve az igazi cseréptetõre megtévesztésig hasonlít a lindab-tető cserepes lemez. Ez a tetőfedő anyag alkalmazható régi házak tetõfelújításához, de ugyanúgy kitűnő választás az újabb épületek tetőfedéséhez is.

Még nincs szavazat

 

Amennyiben dugulást észlel a lakása, vagy családi háza csatornarendszerében, akkor ahelyett, hogy maga kezd neki a probléma elhárításának ne tétovázzon, hanem inkább vegye igyénybe a duguláselhárítás Budapest szolgáltatást, amely a főváros valamennyi kerületében igénybevehető.

Még nincs szavazat

 

Lakásfelújítás, aszfaltozás, térburkolás, festés Budapest vonzáskörzetében, profi szakemberekkel, és modern építőipari eszközökkel az Anildia Kft. égisze alatt. A cég munkatársai szakszerűen, gyorsan, precízen, sőt még garanciát is vállalva végzik a lakóépületek, családi házak felújítását.

Még nincs szavazat

 

A vállalkozásunk által nyújtott szolgáltatásért, mely magába foglalja a lakásfelújítás különböző formáit pl. a bontást, burkolást, víz- gáz- és fűtésrendszer javítást, festést, végül de nem utolsósorban a tapétázást - csapatunk 5 éves írásos formában lefektetett garanciát vállal az elvégzett munkákra.

Még nincs szavazat