Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Egészség friss Hírszőnyeg

Az ezüst kolloid lehet szervezetünk második immunrendszere, mellyel nagyobb eséllyel kerülhetjük el a betegségeket és gyorsabban gyógyulhatunk. A kórokozók ellen különösen hatékony, legyen szó a bőrt érintő fertőzésekről vagy a szervezeten belüli vírusos és bakteriális betegségekről.

Még nincs szavazat

 

Az echinacea cseppek egyre többek számára jelentik a megoldást az influenza szezon egészségesen történő átvészelésére. Amikor a szervezet legyengül, a nátha, a megfázás és a különböző fertőzések egymást követik. A kasvirág csepp fogyasztásával azonban természetes módon erősíthetjük az immunrendszerünket, mely ezáltal ellenállóbb lesz a kórokozókkal szemben.

Még nincs szavazat

 

Az USÁ-ban már a legnépszerűbb alternatív egészség megőrzési keresőkifejezés a CBD. Megelőzte a hosszú ideje listavezető Jóga kifejezést is. Hazánkban még sokan nem is hallottak róla, pedig egyes vélekedések szerint a CBD a 20-ik század aszpirinje.

Még nincs szavazat

 

A probiotikumok áldásos hatásait régóta ismerjük. Kutatások szerint az ember a kezdetektől fogyaszt olyan élelmiszereket, melyek tartalmazzák ezeket a hasznos mikroorganizmusokat. A probiotikumok jótékony hatásai minden életkorban érezhetők. Segítségükkel hamarabb túllendülhetünk a betegségeken, mi több, csökkenthetjük is a légúti- és bélrendszeri fertőzések gyakoriságát.

Még nincs szavazat

 

A propolisz tinktúra használata felső légúti betegségek ellen természetes alternatívája lehet az antibiotikumoknak. A kutatások igazolják, hogy gyulladáscsökkentő és kórokozóellenes hatását egyszerre képes kifejteni, így nagyban hozzásegít a gyógyuláshoz. A propoliszos tinktúra alkalmas fogyasztásra, inhalálásra, gargalizálásra és ecseteléshez is.

Még nincs szavazat

 

A spirulina bio alga több fehérjét tartalmaz, mint az élelmiszerek többsége. Akik nem fogyasztanak húst, segítségével hozzájuthatnak olyan tápanyagokhoz is, melyek a növényekben csak ritkán vannak jelen. Csonterősítés szempontjából a spirulina hatása mellett a tej is elbújhat, hiszen benne kétszer annyi kálicum található, azaz hatékonyabb a csontriktulással szemben.

Még nincs szavazat

 

A Bioglan krill olaj kapszula magas asztaxantin és omega zsírsav tartalmával segíti elő a jobb agyműködést. Javítja a memóriát, az agysejtek közti kommunikációt és a kognitív funkciókat. Az Extra erős krill olaj 500mg tiszta krill tartalommal nemcsak szellemi frissességünkre, de egészségnkre nézve is fantasztikus hatásai vannak.

Még nincs szavazat

 

A goji bogyó hatása szervezetünkre természetes tápanyagoknak köszönhető. Ezek képesek szebbé tenni a bőrt, erősíteni az immunrendszert, gátolni az öregedést, javítani az érrendszer állapotát. Mondják, a godzsi bogyó valódi szupergyümölcs, mely bárkivel csodát művelhet, életkortól és egészségi állapottól függetlenül.

Még nincs szavazat

 

A graviola gyümölcs csodás gyógyító hatásai a trópusi vidékeken évszázadok óta közismertek. Felhasználták a szervezet erősítéséhez, a szorongás oldásához, gyulladások, fertőzések kezeléséhez. A graviola, más néven soursop nem gyógyszer, hanem természetes étrendkiegészítő, mely bioaktív összetevőivel még képes elősegíteni a gyógyulást.

Még nincs szavazat

 

Az Akuna Alveo ital harmonizálja szervezetünkben a különböző folyamatokat. Segítségével megteremthetjük az egyensúlyt, ami egészségünk alapja. Az Akuna Szőlős és Mentás Alveo ital 26 gyógynövény kivonatával erősíti az immunrendszert, előzi meg és győzi le a fertőzéseket és a gyulladásokat, valamint pótolja az étrendünkből gyakran hiányzó tápanyagokat.

Még nincs szavazat