Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Egészség friss Hírszőnyeg

A propolisz tinktúra használata felső légúti betegségek ellen természetes alternatívája lehet az antibiotikumoknak. A kutatások igazolják, hogy gyulladáscsökkentő és kórokozóellenes hatását egyszerre képes kifejteni, így nagyban hozzásegít a gyógyuláshoz. A propoliszos tinktúra alkalmas fogyasztásra, inhalálásra, gargalizálásra és ecseteléshez is.

Még nincs szavazat

 

A spirulina bio alga több fehérjét tartalmaz, mint az élelmiszerek többsége. Akik nem fogyasztanak húst, segítségével hozzájuthatnak olyan tápanyagokhoz is, melyek a növényekben csak ritkán vannak jelen. Csonterősítés szempontjából a spirulina hatása mellett a tej is elbújhat, hiszen benne kétszer annyi kálicum található, azaz hatékonyabb a csontriktulással szemben.

Még nincs szavazat

 

A Bioglan krill olaj kapszula magas asztaxantin és omega zsírsav tartalmával segíti elő a jobb agyműködést. Javítja a memóriát, az agysejtek közti kommunikációt és a kognitív funkciókat. Az Extra erős krill olaj 500mg tiszta krill tartalommal nemcsak szellemi frissességünkre, de egészségnkre nézve is fantasztikus hatásai vannak.

Még nincs szavazat

 

A goji bogyó hatása szervezetünkre természetes tápanyagoknak köszönhető. Ezek képesek szebbé tenni a bőrt, erősíteni az immunrendszert, gátolni az öregedést, javítani az érrendszer állapotát. Mondják, a godzsi bogyó valódi szupergyümölcs, mely bárkivel csodát művelhet, életkortól és egészségi állapottól függetlenül.

Még nincs szavazat

 

A graviola gyümölcs csodás gyógyító hatásai a trópusi vidékeken évszázadok óta közismertek. Felhasználták a szervezet erősítéséhez, a szorongás oldásához, gyulladások, fertőzések kezeléséhez. A graviola, más néven soursop nem gyógyszer, hanem természetes étrendkiegészítő, mely bioaktív összetevőivel még képes elősegíteni a gyógyulást.

Még nincs szavazat

 

Az Akuna Alveo ital harmonizálja szervezetünkben a különböző folyamatokat. Segítségével megteremthetjük az egyensúlyt, ami egészségünk alapja. Az Akuna Szőlős és Mentás Alveo ital 26 gyógynövény kivonatával erősíti az immunrendszert, előzi meg és győzi le a fertőzéseket és a gyulladásokat, valamint pótolja az étrendünkből gyakran hiányzó tápanyagokat.

Még nincs szavazat

 

Az acai gyümölcs fogyókúra tekintetében kifejtett hatásainak híre bejárta az egész világot. Ez az apró gyümölcs, amit a szuperételek közé sorolnak, valódi tápanyagraktár. Benne rostok, zsírsavak, fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok, immunerősítő és antioxidáns összetevők találhatók, melyek nagyban hozzájárulnak egészségünk védelméhez.

Még nincs szavazat

 

A chia, más néven az azték zsálya magjának értékét elsősorban az omega-3 zsírsavak adják. Ezekből többet tartalmaz, mint bármely más növény a világon, nem véletlen, hogy a szakértők egyre inkább szorgalmazzák rendszeres fogyasztását.

Még nincs szavazat

 

Az Enterosgél méregtelenítő készítmény, melynek hatásait több száz vizsgálat igazolja. A salaktalanítás megbízható eszköze, mellyel elvégezhetjük szervezetünk teljes megtisztítását. A bélrendszer, a máj, a vese önállóan már nem képesek eltávolítani mindazt a méreganyagot, mellyel felgyorsult világunkban szembe kell nézniük.

Még nincs szavazat

 

A gránátalma az ókorban az egészség szimbóluma volt és a modern tudomány is bizonyította egészségünkre gyakorolt pozitív hatásait. A gránátalmalé kitűnő kiegészítője a szívbarát diétának, hiszen csökkenti a magas vérnyomást és hatékonyan előzi meg a szív- és érrendszeri betegségeket.

Még nincs szavazat