Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Egészség friss Hírszőnyeg

A Cone Beam CT, rövidítve CBCT, olyan speciális diagnosztikai eljárás, ami lényegében háromdimenziós digitális röntgenképek készítésére alkalmas. A vizsgálat az orvostudomány több területén is meghatározó, a fogászat, implantológia, szájsebészet, arc- állcsont sebészet, fül-orr gégészet és a rekonstruktív sebészet számára is kiváló diagnosztikai eszköz.

Még nincs szavazat

 

Tapasztalt munkatársaink ismertetik, milyen történésekre számíthat a kismama terhessége alatt, a szülés során és a gyermekágyas időszakban. Megmutatják, mit hogy kell csinálni, hogy a babának a legjobb legyen. Szóba kerülhet például, hogyan lehet tudni, hogy megindul a szülés, miképp zajlik a gátvédelem vagy hogy történik legoptimálisabban a szoptatás.

Még nincs szavazat

 

Szülésfelkészítő tanfolyamainkon a leendő anyák oktatást kaphatnak arról, mire lehet számítani a várandósság, vajúdás, szülés alatt, és hasznos tippeket kapnak az újszülött ellátásával kapcsolatosan. Megtudhatják, pl.

Még nincs szavazat

 

A kisgyerekek mozgáskoordinációjának fejlődése igen fontos, manapság egyre nagyobb figyelem is hárul arra, hogy a lehető legkisebb korban már különböző játékos formában javítsuk a gyermek egyensúlyérzékét, a helyes testtartást elősegítő gyakorlatokat, a vázizmot erősítő eszközök használatát.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

A legjobb szexáruházat keresed az interneten? Ne keresgélj tovább, hiszen már meg is talátad azt a webáruházat, ahol a legjobb vibrátor árak várnak és emellett még számos olyan blogcikket is találhatsz, amely tartalmak az erotika blog témájába tartoznak.

Még nincs szavazat

 

A laborvizsgálatnak nagy szerepe van a különféle megbetegedések feltárásában, éppen ezért évente legalább egyszer célszerű elvégeztetni. Amennyiben gyakran vagyunk fáradékonyak, levertek, sápadtak, aluszékonyak és nehezen terhelhetőek, okvetlen keressük fel a háziorvost, aki minden bizonnyal beutal majd vérvételre.

Még nincs szavazat

 

Látásproblémák a levegőszennyezettségtől, füsttől, széltől, légkondicionálótól és a számítógép használatától is kialakulhatnak. A szemész szakorvos meg tudja állapítani a rendellenességeket és kezelési javaslatokat is tesz. Az optometrista is könnyen felismeri a látásunkkal kapcsolatos problémákat, indokolt esetben továbbít a szemész szakorvoshoz is.

Még nincs szavazat

 

A hasfájás gyerekkorban nagyon gyakori, sok család küzd ezzel a problémával. Hiába próbálják a szülők minél egészségesebben táplálni a gyerkőcöt, sajnos az esetek többségében ez nem válik be és a hasfájás ugyanúgy rendszeresen előjön. Ekkor érdemes minél hamarabb felkeresni egy gyermek gasztroenterológust.

Még nincs szavazat

 

A munkavégzés egyik, törvény által is előírt feltétele, hogy a munkakörülmények és a dolgozó is a munkára kész, biztonságos állapotban legyenek, a személyi és anyagi biztonságot ne veszélyeztessék. A munkavállalók egészségi állapotának rendszeres ellenőrzése, valamint az akut esetek időben és szakszerűen történő ellátása a foglalkozás-egészségügy fő területe.

Még nincs szavazat

 

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus