Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Egészség friss Hírszőnyeg

Szívünk egész életünket fáradhatatlanul végigdolgozza. Olyankor is megállás nélkül pumpálja az éltető vért, amikor mi éppen alszunk vagy pihenünk. Kis odafigyeléssel sokat tehetünk szívünk egészségéért, hogy hosszú ideig szolgáljon minket „kis motorunk”.

Minősítésed: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)

 

Mannavita virágpor vásárlás 1 perc alatt regisztráció nélkül itt! Rendeljen Erdélyből szennyeződésektől mentes vidékeiről származó, kitűnő minőségű virágport könnyen és gyorsan! A Mannavita virágpor kíméletes szárításon megy keresztül, ezért nem veszít értékes tápanyagtartalmából.

Még nincs szavazat

 

Mire jó a búzafűlé és milyen pozitív hatásai vannak? Összetett módon lép működésbe szervezetünkben. A búzafű sokféle hatóanyagot tartalmaz, éppen ezért testünk legkülönbözőbb pontjain képes javítani az egyes folyamatok működését. Jótékonyan hat az anyagcserére, nemcsak megelőzni, de akár visszafordítani is képes a cukorbetegséget, anitoxidánsaival sejtjeinket védi a káros környezeti hatásoktól.

Még nincs szavazat

 

Gyógyulás grapefruitmag cseppekkel gyógyszerek nélkül! Tudjon meg mindent a grapefruitmag kivonat lenyűgöző egészséget megőrző és javító hatásairól! A grapefruitmag csepp elképesztően hatásosan képes semlegesíteni a szabadgyököket, illetve elpusztítani a kórokozókat, amivel jelentősen támogatja a betegségek megelőzését és kezelését is.

Még nincs szavazat

 

A moringa hatása Ázsia és Afrika egyes részein felbecsülhetetlen. Sok helyen az éhezés és az alultápláltság ellenszerének tartják, köszönhetően annak, hogy rengeteg fontos vitamin és ásványi anyag található benne. A moringa fa és termése tulajdonképpen a természet multivitamin tablettája.

Még nincs szavazat

 

Ősi idők óta fontos része a gyógyításnak. Segít az ellazulásban, gyakran alkalmazzák a mindennapi stressz által okozott feszültség levezetésére. Több fajtája létezik, melynek a nagy része a svédmasszázs mozdulataira épül. A gyógymasszázs a többi masszázs típussal ellentétbe sok esetben nem kellemes, sokkal mélyebbre hatol a szövetekben így szüntetve meg a panaszokat.

Minősítésed: Nincs Átlag: 4 (2 szavazat)

 

A noni ital nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat. Egyik különleges összetevője a xeronin, melynek szerepe van az anyagcserében, a hormonháztartás és az immunrendszer működésében. A Mannavita noni juice az általános egészségi állapotot éppúgy javítja, mint a közérzetet. A legjobb természetes gyógyír a mind többeket érintő depresszió kezeléséhez.

Még nincs szavazat

 

A mindennapjainkba sokféleképpen beiktathatjuk a gyógynövényeket. Ennek egyik módja, ha mindennap iszunk valamilyen gyógyteát. Ihatunk olyat, amit szeretünk, amelynek kellemes az íze. Ihatunk olyat, ami valamilyen fennálló egészségügyi problémánkra jelent megoldást. De ihatunk olyanokat is, amelyek az egész szervezetünket tisztítják, méregtelenítik, így segítik elő egészségünk megőrzését.

Minősítésed: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)

 

A zöld kávé fogyókúra támogató hatása nőknek és férfiaknak is segít mielőbb elérni az áhított testsúlyt. Az elhízás, a lerakódott zsírpárnák egészségünkre nézve is ártalmasak és komoly lelki terhet is jelentenek. Az anyagcsere és zsírégetés felpörgetés természetesen is elősegíthető a zöld kávé segítségével. A lassú anyagcsere megakadályozza a fogyást és elősegíti a zsírok lerakódását.

Még nincs szavazat

 

A koffein tartalmú italokat legális (és egyben a legkedveltebb) kábítószereknek is szokták nevezni, miközben az ezek alapanyagául szolgáló növényeket évezredek óta a gyógynövények között tartjuk számon. Hol van hát az igazság?

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)