Szabadidő friss Hírszőnyeg

Sport 1 műsor csatornán a legfontosabb mérkőzések mindig élőben kerülnek közvetítésre a legnagyobb sportrajongók nagy örömére. A teljes műsorkínálatunkat akár már egy hétre előre megtekintheti az online műsorújságnak köszönhetően. Amennyiben nem szeretne lemaradni a legfontosabb sporteseményekről, akkor nincs más teendője, mint felkeresni bennünket a musor.tv oldalára kattintani.

Még nincs szavazat

 

M4 sport műsor betekintést nyújt a világ összes rangosabb sporteseményére. A labdarúgás szerelmesi számára igazán jelentős eseménynek számít az UEFA Bajnokok Ligája, melyet minden alkalommal az M4 csatorna élőben közvetít. Azok számára, akik vétlen lemaradtak róla, másnap délután megismételjük a közvetítést. A honlapunkon található műsorújságban akár már egy hétre előre tájékozódhat.

Még nincs szavazat

 

Film 4 csatorna egy igazán élvezetes programmal várja a kedves nézőket. Amennyiben Ön is szíves tölti a szabad idejét a TV előtt, akkor válasszon minket és ezzel együtt a felhőtlen szórakozást. A kínálatunk igen sokszínű, melyben megtalálhatóak különféle sorozatok, illetve filmek is egyaránt. Keressen fel bennünket a musor.tv oldalára kattintva, ahol bővebb információval várjuk a nézőinket.

Még nincs szavazat

 

Tv4

Tv4 programja akár már pár kattintás által elérhető. Amennyiben Önnel is megtörtént már, hogy lemaradt a kedvenc sorozatairól mert elfelejtette, hogy mikor kerül vetítésre, vagy mert nem tudta, hogy műsorváltozás történt, akkor keressen fel bennünket. A musor.tv honlapunkon található meg a műsorújság, amely egy hétre előre betekintést nyújt a várható műsorokkal kapcsolatban.

Még nincs szavazat

 

Műsorújság nagyban megkönnyítheti a mindennapjainkat, hiszen továbbá nem kell folyamatosan a reklámokat fürkésznünk, hogy a kedvenc műsoraink mikor kerülnek vetítésre. Kattintson a musor.tv oldalára, ahol több, mint 100 csatorna pontos műsormentét követhetjük számon. Keressen fel bennünket és élvezze a felhőtlen szórakozást nap,mint nap. Kellemes időtöltést kívánunk minden kedves nézőnk számára.

Még nincs szavazat

 

Teniszmeccsek széles körben megtekinthetőek. Amennyiben nem szeretne lemaradni a kedvenc játékosának a legfontosabb meccseiről, akkor tartson velünk. Az általunk kínált megoldás azért bizonyul jó választásnak, mivel akár már egy hétre lőre tájékozódhat. Ennek köszönhetően nem történhet meg, hogy lemarad a legfontosabb mérkőzésekről.

Még nincs szavazat

 

Hír tv műsora a musor.tv-n akár már gyorsan és egyszerűen elérhető. Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy elfelejtette, hogy a kedvenc műsora mikor kerül vetítésre, majd ennek következményként bosszúsan töltötte az estét. Annak érdekében, hogy erre többet ne kerüljön sok, kattintson az online műsorújságra, amely akár egy hétre előre betekintést nyújthat.

Még nincs szavazat

 

ATV online műsorújság igazán nagy segítséget nyújthat, hiszen ennek köszönhetően bárhol és bármikor leellenőrizhetjük, hogy a kedvenc műsoraink mikor kerülnek vetítésre. Az ATV csatornáján nagyon sokszínű programokkal várjuk a kedves nézőinket, így mindenki a saját ízlésének megfelelően válogathat közülük. Minden vasárnap megtekinthető a Vidám vasárnap című vallási műsor.

Még nincs szavazat

 

Tv műsorújság akár már pár kattintás által megtekinthető. Amennyiben nem szeretne lemaradni a legjobb műsorokról, akkor nincs más teendője, mint felkeresni bennünket a honlapunkon. Melyet könnyedén elérhet a musor.tv oldalára kattintva.

Még nincs szavazat

 

Teniszmeccsek igazán jó szórakozást nyújtanak azok számára, akik szertik a sportot. Amennyiben egy fáradt nap után, igazán megnyugtató programban szeretne részesülni, akkor kapcsoljon a Tenisz TV-re ahol egésznap kiváló műsorokkal várjuk a kedves nézőinket. A pontos műsormenetet megtekintheti a musor.tv oldalára kattintva.

Még nincs szavazat