Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Szabadidő friss Hírszőnyeg

Igaz vagy hamis junior társasjáték barátokkal való szórakozáshoz vagy a családtagokkal néhány vidám pillanathoz! A játékmester állításokat mond, a játékosnak pedig nincs más dolga, mint eldönteni, hogy az állítás vajon igaz vagy hamis-e. Még a pontokat sem kell számolni, hisz a virtuális játékmester ezt megteszi a játékosok helyett.

Még nincs szavazat

 

Játéktenger iker táncszőnyeg kiváló szórakozást ígér! A testvérek imádnak versengeni, ez már szinte lételemük. Versengenek futásban, játékokban és még hosszan sorolhatnánk. Mostantól akár tánc párbajra is kihívhatják egymást! Az iker táncszőnyeg nagy előnye, hogy ketten is táncolhatnak rajta, így valóban egy párbaj érzetét kelti. Az iker táncszőnyeg kicsiket és nagyokat is egyaránt megmozgat!

Még nincs szavazat

 

Készségfejlesztő játékok gyerekeknek kiváló árakon! Játszani minden gyerek szeret, azonban, ha a gyerek még fejlődik is játék közben, az a legjobb! Manapság számtalan fejlesztő játék található a játék piacon, azonban nem mindegyik megfelelő a gyermek számára. Nem csak azt érdemes nézni, hogy a gyermek életkori sajátosságainak megfelelő legyen, de azt is, hogy a gyermek személyiségéhez passzoljon!

Még nincs szavazat

 

Asmodee egy francia kiadó, mely évről-évre képes megújulni és meglepni a szülőket, valamint gyermekeket legújabb izgalmas játékaival. Az Asmodee vezető szerepet tölt be több európai ország társasjáték eladásában is. Az Asmodee az egész család számára garantálja a kikapcsolódást és a kiváló szórakozást. A legismertebb játékai egytől-egyig hatalmas sikert arattak a játékközönség körében.

Még nincs szavazat

 

Játék webáruház minden gyermek számára! A gyerekek imádnak játszani, ez nem kérdés. Ugyanakkor minden életkornak megvan a maga sajátossága, amikor a gyermek egyes játékokhoz szívesen nyúl. Vagyis érdemes erre is ügyelni, hogy a gyermekkorának megfelelő játékot vásároljuk meg, így a kicsi biztosan sokáig játszik vele és nem unja el már az első pár nap.

Még nincs szavazat

 

M4 sport mai tv műsora műsor teljes egészében elérhető weboldalunkon, ezért érdemes ide kattintani ha kinézett valamilyen sportműsort, de nem tudja, hogy az mikor kezdődik. Weboldalunk könnyen kezelhető és igen átlátható, ezért kattintson ide, ha például megtekintené a otp bank ligát, vagy éppen az atlétika vb-t. További információkért és részletekért látogassa fel a musor.tv-t.

Még nincs szavazat

 

Mi lesz ma a dikh tv-n? Erre a kérdésre megtudhatja a választ a musor.tv weboldalon, ahol minden műsort megtalál a kezdési időpontokkal együtt, és egy rövid tartalmat is olvashat majd ezekről. Ma a dikh tv-n nézhető lesz az Esteledik símű műsor és a Romani ritmo is. Bővebb leírásért és további információkért keresse fel a musor.tv-t.

Még nincs szavazat

 

Duna tv műsor megtekinthető a musor.tv weboldalon tehát megéri ide látogatni ha ön is ki szeretné választani, hogy melyik filmet vagy sorozatot nézné a hétvégén, hiszen itt a teljes heti műsor is megnézhető lesz majd. A duna tv-n ma például látható lesz a Kékfény és az Elveszettek című sorozat is. Ha többet tudna meg látogassa fel weboldalunkat.

Még nincs szavazat

 

Viasat3 elérhető méghozzá mindössze néhány kattintással, tehát könnyen és gyorsan megtalálhatja, hogy a viasat3-mon milyen sorozatok illetve filmek lesznek a héten valamint a mai nap folyamán. A viasat 3-mon ma olyan műsorokat nézhet, mint a Szívek Szállodája, vagy éppen a Szellemekkel suttogó. Amennyiben többet szeretne megtudni keresse fel bátran weboldalunkat a musor.tv-t.

Még nincs szavazat

 

Gumball figura játéktenger a legjobb választásnak bizonyul, azoknak a gyerekeknek, akik nagy rajongással vannak a rajzfilmfigurák iránt. Amennyiben szeretne a gyermeke arcára egy nagy mosolyt csalni, akkor tekintse meg a kínálatunkat és adja le a rendelését akár már pár kattintás által. A teljes kínálatunk elérhető a jatektenger.hu weboldalon.

Még nincs szavazat