Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

marketing

Tudnivalók az online marketing oktatásról

A tanulás egész életünket végig kíséri, ezért alapvető alaposan átnézni a lehetőségek tengerét. Jó pap is holtig… blog a tanulás összetett témájáról ad információt. Az oktatás spektruma a tradicionális OKJ tanfolyamoktól, a mai korszak technikájának köszönhetően, a webes tanfolyamok sokaságáig terjed. A linkre kattintva az online marketing oktatásról olvashat. A tájékozódást segíti elő a honlap.

Piackutatási tudnivalók - Online kérdőívkészítés

Hasznos írás az ügyfélelégedettség mérésről. A szolgálatodra blog a különféle szolgáltatásokat, szakmákat próbál egybegyűjteni. Ez lehet pénzüggyel kapcsolatos munka, dolog. Továbbá akár marketing is! Szóval a lényeg, hogy megkísérel bepillantást engedni a magánszemélyek számára rendelkezésre álló tucatnyi szolgáltatás részletébe.

Marketing tippek kisvállalkozóknak

Gömöry Kati honlapja kisvállalkozóknak szól. A kisvállalkozók számára megkerülhetetlen az online marketing ismerete. Mi azoknak a kisvállalkozóknak segítünk, akik saját maguk végzik vállalkozásuk marketingjét .

Kereskedelmi és marketing alapszak

Az Edutus nagyszerű alapképzéseket indít idén is. A kereskedelmi és marketing alapszak célja az, hogy különböző marketing alapismeretekkel bővítsék a hallgatok tudását. Gazdasági és üzleti ismeretekre is szert lehet itt tenni. Különböző termékek, áruk és szolgáltatások keresletvezérelt beszerzésével és majd ennek az értékesítésével is találkozhatnak az itt végző diákok mindegyike.

.com domain regisztráció

Új .com domain regisztráció, egy új weblap és hozzá járó programok! Amennyiben érdekelt vagy ezzel kapcsolatban érdemes ellátogatnod oldalunkra ahol mindezt akár húszon négy órán belül megvalósíthatod minden felesleges kiadás nélkül. Válassz egy jó megoldást a számodra vagy barátaid számára. Látogass el még ma hozzánk és mi garantáljuk, hogy nem bánod meg hogy nálunk döntöttél.

Tartalom marketing

Biztosan hallotta már azt, hogy: „ez csak a látszat”. A mondatban elhelyezkedő „csak” szó lekicsinyítő jelzőként szerepel a „látszat” szóra nézve. A tartalom marketing értelmében is, fontosak a minőségi tartalmak, a látszat mellett.

YouTube marketing szolgáltatások a HD marketingtől

A YouTube marketing szolgáltatások a HD marketingtől garantáltan elnyerik az Ön tetszését is, hiszen az online marketing egyik leghatékonyabb módszeréről van szó.

Az SSD tárhely gyorsabb betöltődéssel.

Az interneten nagyon fontos egy oldal betöltődési ideje, hiszen egy látogató sem fog több másodpercet várni ez ügyben. Az SSD tárhely ezt meggyorsíthatja. Az SSD tárhely egy olyan az internettel összefüggő fogalom, amit biztosan sokan nem ismernek, viszont fontos az, hogy ez a tárhely akár 10%-50 %-kal meggyorsítja az oldal betöltődését.

Facebook oldal létrehozása a mi segítségünkkel

Önnek megvan a megfelelő vállalkozása, nekünk pedig megvan a megfelelő módszerünk ahhoz, hogy vállalkozásának a legjobb reklámot elkészítsük. A megfelelő módszer pedig egy facebook oldal létrehozása. Nálunk több csoportból választhatja ki, hogy milyen mértékben szeretné, ha facebook oldalát bővítenénk.

Weboldal készítés - Livestudio

Ön mit vár el cége weboldalától? Azt hogy új vásárlókat generáljon? Azt, hogy a már meglévő vásárlói számára olyan pluszt, mellyel honorálja azok fogyasztó hűségét? Esetleg azt, hogy nagyobb pénz és energia befektetése nélkül jelentősen megnöveli cége bevételeit? Egy jó weboldalnak ezek mindegyikének eleget kell tennie.