Élő víz - halott vízből - Maunawai Pi víztisztító

Hogyan kerülhet minden nap élő víz a testedbe,
és hogyan őrzi szépséged és egészséges a Maunawai Pi-víztisztító készülék?

A Maunawai egy kiemelkedően új víztisztító berendezés, amely biológiai technológiák felhasználásával szűri meg a piszkos és szennyezőanyagokkal teli csapvizet és teszi szervezeted számára igazán értékessé az ivóvizet.

Mi van a dobozban? A víz útja egy Ezüst aktív-szén szűrőn keresztül, ioncserén megy át majd egy zeolit ásvánnyal hathatósan csökkenti a víz nitrát és mészkő tartalmát, megszüntetve rossz izét és kellemetlen szagát. Nehézfémek viszlát. Amióta használom érzem, hogy a többi víz mennyire "poros", és még a boltban vásárolható vizek sem tiszták.

Az ezüst egy külön témakör, amely mint egy védőpajzs, folyamatos védelmet ad a testnek a bakteriális és vírusos fertőzésekkel szemben. Ez nagyon nem vicc! Érdemes utánanézni az ezüst kolloid oldatok gyógyító hatásának.
Itt nem az ezüst kioldódásával, hanem a rajta áthaladó víz, szinte át sterilizálásával.

Az ásványkövek hozzájárulnak ahhoz, hogy a víz enyhen lúgossá váljon, amely optimális a szervezet számára.

Nem kell lúgosító tablettákat, italokat, ásványvizet, és egyéb táplálékkiegészítőket vásárolni. A lúgosítás innentől fogva nem kúraszerűen és szaggatottan jelenhet meg, hanem állandó társa lesz életünknek. Ezt nem kell magyaráznom mekkora dolog, az egyébként rendkívül elsavasodott táplálkozásunk számára.

A lúgosítás önállóan egy nagy fejezet, érdemes utána olvasni. Ez a kis víztisztító gép az asztalra teszi a tiszta, enyhén lúgos vizet minden nap.

Egészségünkre!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus