Infraszauna és használata

Az infraszauna napi használata segít az alakformálásban, fogyásban és a méregtelenítésben.

Hogyan használjuk?

Kezdetben, aki még nem szaunázott, kezdje alacsonyabb hőmérsékleten (45 fok körül). A szaunában töltött időtartam ne legyen több mint 20 perc! Előtte igyunk 1 liter ásványvizet, hogy a szaunázás közben megfelelő mértékben tudjunk izzadni.

A használat után minden esetben fürödjünk meg vagy tusoljunk le magunkról az izzadságot! Kezdetben lehet picit meleg vízzel, majd egyre hidegebb vizet használjunk, hogy a bőr pórusai be tudjanak záródni.

A második és harmadik napon már 50-55 fokra is állíthatjuk az infraszauna hőmérsékletét, maga a szaunázás időtartama pedig lehet 30-35 perc is. Így szépen kitapasztalhatjuk magunkon, mekkora hőmérsékletre és mennyi időtartamra van szükségünk a megfelelő izzadáshoz.

Ne felejtsük el, hogy ez a típusú szauna belülről kifelé melegíti át a testet, így jóval alacsonyabb hőmérsékleten már alaposabban megizzadhatunk, mint a hagyományos szaunában, ahol 90 fok meleg is szokott lenni.

A harmadik naptól kezdve még 18 napig használjuk az infraszaunát, így egy teljes méregtelenítő kúrát végezhetünk el a 3 hét alatt. Ezután szinten tartásként már elegendő heti 2-3 alkalommal használni. További tudnivalók az infraszauna használatáról

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus