Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

szépségápolás

Professzionális hajápolás és formázás otthon

Mit jelent a professzionális hajápolás és formázás? Hogyan érheted el a szalonminőséget, kezdve a regeneráló samponok és fejbőrápolók egészen az ionos hajszárítók és gőzölős hajvasalók használatáig?

Velashape kezelés

Velashape kezelés célja, testét lehető legrövidebb idő alatt átformálni, körfogatát biztonságosan, látványosan és tartósan csökkenteni. Eltűntetni a cellulitot.

Drakula terápia - Laser Beauty

A DRAKULA terápia egy olyan bőrfiatalító, bőrmegújító eljárásunk, melynek során a szervezet saját vérében található sejtmegújító anyagokat használjuk fel. A vérben található építőanyagokat természetes módon feldúsítjuk és pontos mennyiségben, mélységben beadjuk a meghatározott pontokon a bőrbe. Az arcbőr az extra tápanyagokat sejt és szöveti szinten egyaránt tökéletesen hasznosítja.

Ráncfeltöltés - New Beauty Anti-aging és Orvosi Esztétika

Ráncfeltöltés A hyaluronsav olyan 100% -ig felszívódó természetes anyag, ami az emberi bőr alapvető alkotóeleme. A bőrben vizet köt meg, így biztosítva annak hidratáltságát, tónusát, rugalmasságát és puhaságát. Idővel a mennyisége természetes módon csökken, ezért alakulnak ki a ráncok, vékonyodik el a bőr és válik szárazabbá. Ráncfeltöltő anyagaink használatával ezek a hiányosságok pótolhatóak.

Ars Corporis :: Dr. Rusz Zoltán plasztikai sebész :: Ráncfeltöltés- és ajakfeltöltés, saját zsír feltöltés, Korrekciós beavatkozások, Esztétikai sebészet

A saját zsír töltése egy olyan beavatkozás, amikor egy adott területen zsírszívást végzünk és a leszívott zsírt egy másik meghatározott területre töltjük be. Biztonságos technika, mivel saját anyagot használunk fel, így immunológiai, allergiás reakció nem alakulhat ki. Mélyebb ráncok, redők kontúrhiányok töltésére alkalmas. Az anyag jellege miatt vékony, kis ráncok töltésére nem alkalmazzuk.

Bhair - Egy jó választás ha hajhosszabbítást szeretnél

Válaszd a Bhair hajhosszabbítást, ha természetes, tartós és csillogó hajkoronára vágysz megfizethető áron! A hőillesztés lehetővé teszi, hogy mindenféle feltűzött frizurát készíthess magadnak, mert a pótlás észrevétlen marad.

A jinjang.hu-n számos egészségmegőrzést segítő terméket találsz

A jinjang.hu weboldalán mindent megtalálsz, ami az egészséged és szépséged szolgálja. Minden héten akciós termékekkel kedveskednek vásárlóik számára, melyet megrendelhetsz online, vagy személyesen is átvehetsz a budapesti üzletben. Szereted feldobni a napod egy kávé vagy teakülönlegességgel?

Szépségápolási trükkök és praktikák

Te is szeretnél többet megtudni a különböző szépségápolási praktikákról és kezelésekről? Ha igen, akkor blogommal segíthetek ebben. Hogyan ápoljuk helyesen arcbőrünket, hogy szabaduljunk meg a zavaró szeplőktől, vagy éppen mire ügyeljünk, ha sminktetoválást készíttetünk magunknak?

Jó dönt, ha a végleges lézeres szőrtelenítést választja.

Már megunta, hogy két három hetente szőrtelenítenie kell, amely sok fájdalommal jár. A megoldás a végleges lézeres szőrtelenítés vagy egy újabb technológia az IPL szőrtelenítés. Mindkét megoldás tartós szőrtelenítést eredményez, az az 5-7 évig nem kell a szőrtelenítésre gondolnia és mindezt fájdalommentesen érheti el. Igényelheti szalonban ezt a szolgáltatás, de otthon is elvégezheti.

A sheavaj előnyei

Ezt az Afrika szerte évszázadok óta használt készítményt, a Közép- és Észak-Togo erdős szavannáiról származó afrikai sheafának a terméséből állítják elő. A sheavajat Európában főként kozmetikai alapanyagként és gyógyászati termékek előállítására és étkezési célra használják fel.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus