Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

esküvő

Esküvő fotózás és videózás

A Kálóczi Photo minőségi esküvői fotó és videó szolgáltatást nyújt az ország egész területén.

Hiszünk az őszinte, spontán pillanatok erejében, a természet alkotta környezet és színek szépségében. Olyan esküvői fotókat készítünk, amik a Ti valós személyiségeteket tükrözik, mindezt múló divat helyett, időtálló, klasszikus stílusban, ahol az érzelmek dominálnak.

Esküvő helyszín és rendezvényhelyszín a Somló hegyen!

Mindenki azt szeretné, hogy az esküvője tökéletes legyen és ebben hatalmas szerepet játszik az esküvőhelyszín kiválasztása. Rengeteg helyen lehet tartani egy esküvőt, fedett helyen, vagy szabadban, a lehetőségek száma szinte végtelen. A szabadban tartani egy esküvőt rizikós is lehet, mivel nem lehet előre megjósolni az időjárást, de ha minden összejön, akkor egy tökéletes esküvő is létrejöhet.

A'la Carte Showband zenekar rendezvényre

Az A la Carte Showband zenekar remek hangulatot biztosít céges partyra, esküvőre és rendezvényre egyaránt! Magyar és nemzetközi , fiatalos és lendületes zenékkel szórakoztatjuk a közönséget legyen az akár egy céges party, esküvő vagy bármilyen rendezvény! Zenekarunk a legjobb hat közé került HUNGARIAN WEDDING AWARD 2014 "Az év esküvői zenekara" díjra jelöltjei közül!

Esküvői dekoráció

Nehéz egy menyasszonynak a készülődés, és emellett még, az odafigyelés minden kicsi részletre. A megfelelő esküvői dekoráció elengedhetetlen. Ez az, ami megadja azt a hangulatot, hogy fontos eseményen vesznek részt a meghívottak, és egyben a fiatal pár is. Ha szeretnél megtudni többet, akkor tekintsd meg az oldalunkat. Válaszd a mi szolgáltatásainkat!

A tökéletes nagy nap - All You Need.

Egy esküvő során amire talán a legfontosabb odafigyelnünk, hogy a legtökéletesebb helyszínt válasszuk ki. A honlapon bemutatjuk az érdeklődők számára az All You Need esküvőszervező csapatot, hogy az esküvő körül minden zavartalanul menjen, és a legfontosabb, hogy ne kelljen ezen idegeskedned. A helyszínen át a meghívók megrendelését is az esküvőszervezőkre bízhatod.

Teljes körű esküvőszervezés

Esküvőre készül, de nem tudja hol kezdje el a szervezést? Egy esküvőszervező szakemberrel könnyebb megvalósítani álmait. Mi segítünk kiválasztani a helyszínt, megvalósítjuk az ifjú Pár dekorációs igényeit. Biztosítjuk a fotóst, videóst, az élőzenét és a ceremónia mestert is. Élőzene terén a zenekar bármilyen stílusban tud játszani, de manapság egyre elterjedtebb, hogy a Pár Dj-t kér.

Esküvői weboldal

Az általunk biztosított esküvői weboldal rengeteget tud segíteni mindazon párok számára, akik most kezdenek bele az esküvői előkészületekbe, ugyanis a weboldal által minden egyszerűen és gyorsan megszervezhető online és folyamatosan tartható a kapcsolat is a meghívott vendégekkel.

Jegygyűrűk és karikagyűrűk

Karikagyűrűt legtöbbünk meglehetősen kevés alkalommal vásárol életében, így a jegygyűrűk és karikagyűrűk kiválasztása előtt vajmi keveset tudunk pl. a kísérőgyűrűkkel vagy az eljegyzési gyűrűkhöz kapcsolódó hagyományokról és szokásokról.

Esküvői dekoráció

Az esküvői dekoráció egyesek számára csk egy egyszerű részlet az esküvő tervezésekor, míg másoknak komoly kiadásokat jelent, hiszen nem mindenkinek egyforma a keresete és ez megnehezíti a választást és a végleges döntést.

Mit kínál az esküvőszervező?

A honlapunkon Ön is láthatja, hogy számos kedvező ajánlat van, amelyeket akár Ön is igénybe vehet. Az esküvőszervező kínálata előnyös, ezért érdemes megnézni. Nézze meg Ön is azt, hogy melyek azok az ajánlatok, amelyek a honlapunkon is megtalálhatóak, majd vegye igénybe őket. Biztosan Ön is elégedett lesz ezekkel. Keresse fel a honlapunkat, hogy ha szeretné!

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus