Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

játékok

Zuhatag Játékok

A zuhatag játékok a logikai játékok csoportjába tartozik és az bennük a feladatot, hogy egy táblán elhelyezett figurákat kell forgatni és a cél, hogy három ugyanolyan figura egymás mellett legyen.

Játék hírek

Játszani sokféle módon lehet és ezek közül az egyik mód, ami manapság talán legnépszerűbb is egyeben, a videójátékok. Velük tudunk játszani számítógépen és többféle játékkonzolon is, úgy mint Xbox One vagy PlayStation 4.

Pingvines Játékok

Pingvin egy aranyos kis állat, akinek alapból van egy csini ruhája, de nem árt a követni a divatot, így többféle öltöztetős játékban teljesen egyedire varázsolhatod a kicsi pingvineket. Megválaszthatod, hogy milyen ruhájuk legyen, de még azt is, hogy milyen legyen a szemük vagy a csőrük formája.

Játékok 365

Ha egyszerű és könnyed szórakozási lehetőséget keresel, amivel el tudod ütni az unalmas perceidet, akkor az online játékok világában keresgélve jó játékokat találhatsz. A nem régiben elstartolt Játékok 365 játékos oldalra folyamatosan kerülnek fel a játékok, így szinte minden nap találkozhatsz pár újabb csemegével.

Izgalmas flash játékok

Számtalan flash játék vár téged is az oldalon, ahol megtalálhatod kedvenceidet és a legújabb izgalmas játékokkal is találkozhatsz. Többféle kategóriában kiválaszthatod a számodra leginkább szimpatikusabbat. A játékokhoz rövid leírást is találsz, hogy betekinthess a játék lényegébe, irányítást is találsz hozzá. A játékok azonnal kezdhetőek, nem kell a letöltésre várnod és telepítened sem.

Babás Játékok

A gyereknevelés nem egyszerű dolog, a babás játékokban kipróbálhatod mennyire menne ez neked. Pátyolgathatod a legkisebbeket, vagy éppen a óvodás korúakat. Etetheted, fürdetheted, játszhatsz velük, épp ahogy az igényeik megkívánják. A játékok lényege, hogy kiszolgáld az aprónépet. Próbálkozhatsz egyszerre akár több gyerekkel is, mert olyan játék is van,a hol egy egészt óvodát kell irányítani.

Ingyenes jó minőségű játékok

Honlapunkon rengeteg játékot talál leírással, irányítási útmutatóval. Többféle izgalmas kategória vár rád is, fiúknak lövöldözős, mászkálós, lányoknak a kijutós, kiszolgálósat ajánlom figyelmébe. Természetesen ennél több kategória van a weboldalon amibe sokféle és sokfajta régi és új játékot is megtaláltok.

Kirakós Játékok

Minden ami játék az jó eséllyel valakinek jó szórakozást nyújt. Sokan nem értik, hogy hogyan lehet órákig egy fejtörő fölött görnyedni, de ők még tuti nem próbálták pl a kirakós játékokat. Ezen logikai feladatokban egy képet kell kirakni sok-sok különböző részből. Ha még nem játszottál ilyet, akkor mindenképp próbáld ki őket.

Lovas játékok

Oldalunkon megtalálható az össze olyan ingyenes lovas játék, ami megfelelő minőségű és kellemes kikapcsolódással tud szolgálni a gyerekek számára. Nem kell tovább keresgélned, hogy melyik oldalt válasszad, ha pónis vagy lovas játékokkal szeretnél játszani. Látogass el lovas-jatekok.com oldalunkra és tekintsed meg ingyenes és minőségi játékainkat.

Online autós játékok

Ha szereted a száguldást, az izgalmakat és a kihívásokat, akkor mindenképpen látogass el ingyenes autós játékokat kínáló honlapunkra, ahol több 100 ingyenes minőségi versenyzős, driftelős, kamionos, buszos, parkolós és ügyességi autós játék vár rád. Nálunk csakis a legjobb online játékok jelennek meg, ezért biztos, hogy találsz olyat amivel jól tudsz szórakozni.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus