Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

játék

Játékok

Játékok – Elég gyakori, hogy a szülőnek nincs ötlete, hogy mivel lepje meg gyermekét. Mindenki szeretne hasznos, érdekes játékot vásárolni gyermekének, amivel hosszú ideig tud játszani és örömét leli benne.

Játéktenger kupon

Játéktenger kupon nagyszerű lehetőség arra, hogy spóroljon! A kupon által sokkal kedvezőbb áron juthat hozzá a játékokhoz, hiszen a kuponokat beváltva, elkölthető pénzt érnek. Mindannyian tudjuk, hogy karácsonykor sok pénz folyik ki a családi kasszából, éppen ezért meg kell ragadni minden lehetőséget, aminek köszönhetően olcsón juthat minőségi játékokhoz.

Go Glam

Go Glam által te is szuper divatos lehetsz! A lányok mindig is szerettek szépítkezni, különösen az anyukájuk kozmetikumaival! A Go Glam Cool Maker Manikűr készletnek köszönhetően a kislánynak nem kell anyukája kozmetikumait használni, mivel saját kis szépítkező készletük lesz. A Go Glam által minden kislány kiélheti kreativitását a körmein, csodálatos alkotásokat létrehozva!

Unikornis játék

Unikornis játék – A kislányok odáig vannak az unikornisokért, ezekért a varázslatos lényekért, így szívesen játszanak minden olyan játékkal, ami az unikornisokhoz köthető. A My Fairy Garden egy varázslatos tündérkert, amiben megtalálható minden, amire egy kislánynak szüksége van. Ráadásul a kertet a gyermek alakítja ki saját ízlésének megfelelően az útmutató segítségével!

Zenélő játék

Zenélő játék által Ön is mosolyt csalhat gyermeke arcára! Egyrészt, mert a kicsik szeretnek játszani, másrészről pedig odáig vannak, az olyan játékokért, amik valami extra dolgot is tudnak, például zenélnek. Az ilyen játékok lekötik a gyerekeket és nagyszerű szórakozást garantálnak számukra.

Igaz vagy hamis junior társasjáték

Igaz vagy hamis junior társasjáték barátokkal való szórakozáshoz vagy a családtagokkal néhány vidám pillanathoz! A játékmester állításokat mond, a játékosnak pedig nincs más dolga, mint eldönteni, hogy az állítás vajon igaz vagy hamis-e. Még a pontokat sem kell számolni, hisz a virtuális játékmester ezt megteszi a játékosok helyett.

Játéktenger iker táncszőnyeg

Játéktenger iker táncszőnyeg kiváló szórakozást ígér! A testvérek imádnak versengeni, ez már szinte lételemük. Versengenek futásban, játékokban és még hosszan sorolhatnánk. Mostantól akár tánc párbajra is kihívhatják egymást! Az iker táncszőnyeg nagy előnye, hogy ketten is táncolhatnak rajta, így valóban egy párbaj érzetét kelti. Az iker táncszőnyeg kicsiket és nagyokat is egyaránt megmozgat!

Készségfejlesztő játékok gyerekeknek

Készségfejlesztő játékok gyerekeknek kiváló árakon! Játszani minden gyerek szeret, azonban, ha a gyerek még fejlődik is játék közben, az a legjobb! Manapság számtalan fejlesztő játék található a játék piacon, azonban nem mindegyik megfelelő a gyermek számára. Nem csak azt érdemes nézni, hogy a gyermek életkori sajátosságainak megfelelő legyen, de azt is, hogy a gyermek személyiségéhez passzoljon!

Asmodee

Asmodee egy francia kiadó, mely évről-évre képes megújulni és meglepni a szülőket, valamint gyermekeket legújabb izgalmas játékaival. Az Asmodee vezető szerepet tölt be több európai ország társasjáték eladásában is. Az Asmodee az egész család számára garantálja a kikapcsolódást és a kiváló szórakozást. A legismertebb játékai egytől-egyig hatalmas sikert arattak a játékközönség körében.

Játék webáruház

Játék webáruház minden gyermek számára! A gyerekek imádnak játszani, ez nem kérdés. Ugyanakkor minden életkornak megvan a maga sajátossága, amikor a gyermek egyes játékokhoz szívesen nyúl. Vagyis érdemes erre is ügyelni, hogy a gyermekkorának megfelelő játékot vásároljuk meg, így a kicsi biztosan sokáig játszik vele és nem unja el már az első pár nap.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus