Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

redőny

Nyílászáró és Árnyékolástechnikai Áruház

Több, mint 20 éve nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek forgalmazása és szerelése.

Nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek, ezek kiegészítői és a szükséges segédanyagok nagykeráron. Kínálatunkban műanyag, fa, alumínium, alumíniumborítású fa (alu-fa) típusok közül válogathat, az átlag piaci ár alatt. Passzívházakhoz is!

Ablak-Ajtó Centrum

Minőségi, egyedi méretű nyílászárók gyártását és beépítését vállaljuk, de standard méretek alapján is kiszolgáljuk teljeskörűen úgy, hogy az esetleges átalakítások miatt a bejavításokkal sem kell foglalkoznia!

Redőny szerelés

Cégünk vállalja meghibásodott redőnyrendszerei javítását, szerelését. Redőnye lehet fémből, fából, alumíniumból, vagy műanyagból munkatársaink egyaránt elhárítják a felmerülő problémát. Megbízóink rendszeresen hívnak "lehetetlen" feladatnak tűnő megbízásokkal, szakavatott kollégáink mégis rendre megfelelnek az elvárásoknak és olyan rendszereket építenek be, amelyek örök életre szólnak otthonában.

Műanyag redőny

Ha vállalkozásunkról van szó, akkor nem árt tudni, hogy cégünk csakis új típusú műanyag redőnyöket forgalmaz, és épp ezért minden egyes kliens eddig meg volt elégedve a szolgáltatással. Ez nem is meglepő, hisz tapasztalatunknak és jártasságunknak köszönhetően minden egyes munkát tökéletesen elvégzünk, és a redőnyök minősége csak hab a tortán!

Ablak

Amennyiben minőségi ablakot szeretne vásárolni, de nem tudja, kihez forduljon, keressen fel minket! Cégünknél a jó minőség és a jutányos ár nem zárják ki egymás. Azonban ha ön részletben szeretne fizetni, akkor is bátran vásárolhat tőlünk, hiszen erre is lehetőséget biztosítunk!

XV. kerület redőny javítás

Mi a XV. kerület redőny javítását is megoldjuk jutányos áron. Ha ott laksz, de ha nem akkor is bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, mi megjavítjuk neked a redőnyöd!

Szalagfüggönyök szerelése

Vettél egy szalagfüggönyt, de nem tudod felszerelni? Nem is kell bajlódj vele, hiszen a szalagfüggönyök szerelése a kisujjunkban van. Kattints oldalunkra és nézz kicsit szét, hiszen cégünk gyárt, beszerel és megjavít minden olyan árnyékolót, ami fontos lehet számodra.

Link

Fontosnak tartod, hogy ablakaidon redőny legye, ami nyáron megvéd a sok napfénytől, a melegtől, télen pedig plusz szigetelésként funkcionál? Kattints erre a linkre és máris megtalálod a legjobb redőnykínálatot, valamint más árnyékolástechnikai termékre is rátalálsz ugyanitt.

Műanyag nyílászárók ajánlata

A műanyag nyílászárók ajánlata most nagy szeretettel vár Téged, hiszen olyan tulajdonságokat ajánlunk most fel Neked, amelyek garantáltan meggyőznek afelől, hogy igen is erre van szükséged. A hangszigetelés az egyik olyan jellemző, amely minden ablakunk esetében megemlíthető és amelyre biztosan Neked is nagy szükséged van.

Szúnyogháló szerelés mindenkinek

A szúnyogháló szerelés egy elég körülményes dolog, úgyhogy én azt mondom neked, ha rám hallgatsz, hogy semmiképpen ne próbáld meg te magad megszerelni az ilyen dolgokat. Viszont tudok neked most ajánlani egy nagyon jó céget az interneten, akik nagyon olcsón dolgoznak, és nem is kérnek sokat érte.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus