Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Keratinos hajkiegyenesítés

A keratinos-, más néven Brazil hajkiegyenesítés világszerte újdonságnak számít és jelenleg a legkíméletesebb módszerek közé sorolható. Nem egy egyszerű hajkiegyenesítésről van szó, hanem egyúttal a haj szerkezetének javításáról is, melyről a természetes alapanyagú keratin gondoskodik. Azoknak ajánlott, akik egyenes hajat szeretnének göndör vagy hullámos hajukból és mindezt a legkíméletesebben, a hajszerkezet legkisebb mértékű igénybevétele nélkül.
A Brazil hajkiegyenesítés során nem használnak semmilyen vegyszert vagy vegyi eljárást. A Hajhosszabbítás blog cikkje a modern hajegyenesítő eljárásról.

Minősítésed: Nincs Átlag: 4.5 (11 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus