Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Tudomány Hírszőnyeg

A neurálterápia lényege, hogy a testben található gócok beinjekciózásával szüntetik meg a területre kiható fájdalmat. Egy kezelés maximum 30 percig tart és végeztével a fájdalom elmúlik. Beszélhetünk fogról, vállfájdalomról, csípőfájdalomról a neurálterápia mindegyikre kiváló megoldást jelent.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Grafomotoros fejlesztés mindent magában foglal, ami az íráshoz, kézmozgáshoz szükséges kézügyességet jelenti. Ez lehet akár egy vonal követést gyakorló fejlesztő játék is. A szabály követést gyakorolva könnyebben tanulnak meg írni a gyerekek.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Azért, hogy a ciszternák fontosságát megmagyarázzuk, érdemes kitérni arra, hogy az utóbbi 20 évben mennyire megváltozott az éghajlat Magyarországon és világszerte egyaránt.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

A felvonók, más néven liftek, emberek és tárgyak szállítását teszik lehetővé épületekben, bányákban vagy hajókon. A felvonók hajtása elektromotorokkal történik, az ehhez szükséges energiát pedig vagy hidrosztatikus hajtás közvetít a felvonó felé, vagy olyan kötélrendszer, ami ellensúlyokkal kombinált. A hidrosztatikus hajtásnál a motor a szivattyút hajtja.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Kedves leendő asztronauták! Már közeleg az idő, amikor valósággá válik az emberiség egyik legnagyobb álma, és csillagközi misszióhoz válogatnak űrhajósokat. Biztos, hogy a legnagyobb próbatétele lesz ez a civilizációnak, ahol nem csak a szellemi erőt, hanem az anyagi javakat is e nagy cél érdekében kell koncentrálni. Vajon sikerül-e. Bizalomteli várakozással tekintünk a jövő felé...

Minősítésed: Nincs Átlag: 4.8 (4 szavazat)

 

Szeretnél szakmát váltani? Úgy gondolod, hogy nem életed legjobb állásában dolgozol?
Eleged van a reménytelen álláskeresésből? Szeretnéd megalapozni a jövődet? Versenyképes szakmára vágysz?
:::::
Nézz rá a weboldalunkra, és válogass több, mint 50 tanfolyamunk közül, vagy nézd át ingyenes álláskeresési segédletünket!

Fodrász tanfolyam
Műkömös, kéz-és lábápoló képzések

Minősítésed: Nincs Átlag: 4 (3 szavazat)

 

Kiváló választás minden felhasználásra. Erős processzor, videokártya. Nagy méretű memória, HDD. Gyors hálózati eszközök. Hosszú akkumulátor élettartam. Ajánlott irodai környezetbe, otthoni célokra, tanulásra.

Minősítésed: Nincs Átlag: 4 (2 szavazat)

 

Érszűkület, magas vérnyomás, zöldhályog, migrén: csak pár betegség a leggyakoribbak közül, amelyeknél a pulzálómágnes-terápia eredményesnek bizonyul. Az Impulser egészségnapokon ingyen tesztelhető a NASA által kifejlesztett gyógymód.

Minősítésed: Nincs Átlag: 4 (2 szavazat)

 

Gyakran álmodsz szkarabeuszokról? Szeretnéd megismerni jelentését, üzenetét? Az álomfejtéssel régóta foglalkoznak, és valójában a tudatalattink üzen vele a tudatunknak. Amellett, hogy a szent szkarabeusz az ókori egyiptomi vallás szakrális szimbóluma is, sok más jelentést is hordoz magában. Látogass el internetes oldalunkra és böngészd át álomszótárunk.

Minősítésed: Nincs Átlag: 3.8 (8 szavazat)

 

Ha karosszéria javítást szeretne igényelni, akkor jó válassza meg, hogy kihez fordul. Vannak olyan szervizek, akik még meg se tudják csinálni becsületesen a munkát. Vannak olyanok is, akik kelleténél több munkabért számolnak fel. Válasszon minket, hisz korrekt bánásmódunknak köszönhetően, az évek alatt sok elégedett és visszajáró ügyfélre tettünk szert. Weboldalunkon részletes tájékoztatást talál.

Minősítésed: Nincs Átlag: 3.7 (3 szavazat)

 

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus