Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

webshop

Premium fashion

A Premium Fashion egy márkafüggetlen webshop. Világmárkák termékeit forgalmazzuk piacvezető árakon. Minden termékünk 100% új és eredeti.Kínálatunkban előfordulnak 1-1 darabos termékek, készletünk folyamatosan változik.

Használt laptopot, vagy újat vásároljak?

Egyre több embernek van szüksége hordozható számítógépre, mivel felgyorsult a világ és sok helyen már elvárás, hogy minden helyzetben munkaképesek legyünk. Sajnos sok esetben nem biztosítják a megfelelő felszerelést a munkáltatók, ilyenkor pedig a dolgozónak kell gondoskodni a megbízható és gyors eszközökről.

Akciós guess webshop

Akciós guess webshop most a legjobb árajánlattal kedveskedik a márkát szeretőknek. Most kiváló áron vásárolhatja meg tavaszi és nyári kollekcióink ruhadarabjait, valamint táskák, pénztárcák, napszemüvegek, ékszerek és egyéb kiegészítők között válogathat kedvére.

Tredmaker.hu webshop

Trendmaker.hu webshop minden olyan vásárló számára, akik olyan helyről szeretnék beszerezni ruháikat, cipőiket és kiegészítőiket, ahol hihetetlenül sok pénzt megspórolhatnak! Párjának, esetleg gyermekének készül venni valamit? Netán úgy érzi, eljött az ideje, hogy saját magát is meglepje némi aprósággal?

Primanet.hu webshop

A primanet.hu webshop polcain olyan neves gyártok termékeivel találkozik, melyek időtállóak, nélkülözhetetlenek az adott munkaterületen és nem hagyják Önt cserben!

Speedshop webshop

Speedshop webshop, ahol mindenki megtalálja a saját mobiltelefonjához az a tokot, ami tetszik neki. Ilyen széles választékot, és kedvező árakat máshol nem találsz.

Lifestyleshop garancia

A Lifestyleshop garancia keretében lehetősége van visszacserélni azt a cipőt, melyen valamilyen hibát vélt felfedezni, vagy akkor is visszahozhatja, ha az elszakadt, vagy elengedte a ragasztásnál.

Egészséges életmód cukor nélkül

Az elhízás és a vele összefüggésbe hozható betegségek egyre gyakoribb tünetei korunk rossz étkezési szokásainak. Élelmiszereink túl sok kalóriát tartalmaznak, melynek tetemes hányada pont a legegészségtelenebb egyszerű szénhidrátokból (cukrokból) származik. Sajnos sokan nincsenek azzal tisztában, hogy a cukorban lévő energia a legtöbb esetben nem hasznosul, és zsírrá alakul.

Fantasztikus árak a Desigual Webshopban

A fantasztikus árak a Desigual Webshopban találhatók meg. Ez az online üzlet pedig nem mást, mint a Lifestyleshop.hu. A Desigual ruháit kifejezetten a fiatalok számára tervezték, de egyben a fiatalok is ihlették. Gyakran hasonlítnak a kézzel készült egyedi varrású ruhákhoz.

A szlovák állampolgárok egyötöde nem ismeri a számítógépet

Egy felmérés szerint a szlovákiai emberek csaknem 20 százaléka nem ismeri a számítógépet, és minden informatikai eszköz, vagy platform, mint például egy laptop, vagy tablet kezelése problémát jelent számára.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus