Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

egészség

Fekvőtámasz: hogyan kezdd el ha nem vagy edzésben

A fekvőtámaszról szinte mindenki hallott. Az egyik alapgyakorlat, amit bárhol, bármikor elvégezhetünk, mégis sokan ellenségesen gondolnak rá és inkább kihagyják a sportból, mivel egyet sem tudnak szabályosan megcsinálni. Pedig van rengeteg könnyített verziója, ami már elegendő ahhoz, hogy elkezdhessük az izomépítést, ami egyik alapfeltétele a sikeres fogyókúrának.

HappyFamily közösség

A Happy Family egy online internetes oldal.Egy oldal kisgyermekes családoknak. Az oldalon található családi program ajánló és kreatív ötlettár. Lehet küldeni e-képeslapot is.Táplálkozási és szépség tanácsok is vannak,mert ezek a dolgok minden család számára fontosak. Wellness-fitness ajánló is található az oldalon,mert mindig jól esik egy kis kényeztetés.

Szuper cikk az arcfiatalítás történelméről!

Arcfiatalításos ismeretek! Kétségtelen, az egészség a drága kincsünk. Szóval mindent el kell követnünk, de sajnálatos módon már csak a betegséget követve tesz meg mindent az átlagos ember. A megelőzés egészségünk megóvásának kulcsa. A lehetőségek egyszerűek pl.: életmód, de a masszázsok, gyógyhatású készítmények és fogyókúra is fontos lehet a prevencióban.

Multivitamin ideális hatóanyagokkal

Az időjárás változás és a különféle betegségek bizony megkívánják az embertől azt, hogy minél több vitamint és ásványi anyagot vigyenek be a szervezetükbe. A multivitamin egy komplex megoldás, ha nem szeretne külön-külön vitaminokat vásárolni. A multivitamin többféle vitamint és nyomelemet tartalmaz, melyek áldásos hatásai rövid időn belül érződni majd néhány heti szedés után.

Táplálkozás? Stressz? Látogass el a blogra!

Az egészség a drága kincsünk. Egészségünkért mindent meg kell tennünk, de sajnos már csak az betegség esetén tesz meg mindent az átlagos ember. A megelőzés egészségünk megóvásának kulcsa. Az eszközök egyszerűek pl.: mozgás, de a masszázsok, gyógyhatású szerek és fogyókúra is fontos lehet a prevencióban. Ha már baj történt egészség állapotunkkal, akkor erőteljesebben kell élni a lehetőségekkel.

Egészséges táplálkozás - Natural élelmiszerek

Az egészséges táplálkozás elengedhetetlen része, hogy kiváló eredetű ételeket együnk, melyeket megtalál az áruházunkban. A táplálékkiegészítőink segítenek az ideális test gyorsabb kialakításában. Az egészséges életmód kialakításához vásároljon a webshopunkból. Egészséges család a Csakis TermészeTest áruház termékeivel. Kattintson az elérhetőségünkre.

Tíz egészséges snack a focimeccsekre

Mától a fél ország ott ül a tv előtt, hogy szurkoljon a foci vb meccsein. Világos, hogy ennyi feszültség hatására a focirajongóknak elegendő „idegerősítőre” van szükségük, fogy a sör, chips, sok egészségtelen és hizlaló rágcsálnivaló. Vannak azonban egészséges rágnivalók is, amelyekkel le tudjuk vezetni az izgalmakat – és nem szedünk fel fölösleges kilókat.

Zászlós nyárs

Alternatív gyógymódok

Akit érdekelnek az olyan energiagyógyászati ágak, mint például a bioenergetika, a kineziológia, a meditáció, az akupunktúra és az akupresszúra, annak érdemes megismerkedni az energiagyógyászat előnyeivel is.

Nem a resveratroltól vagyunk egészségesebbek

A vörösborban, fekete csokoládéban, bogyós gyümölcsökben található resveratrolról feltételezték, hogy aki ilyen vegyületben gazdag táplálékot fogyaszt, hosszú életű lesz, elkerüli rák, a szív- és érrendszeri betegségek, sőt a cukorbetegség is. Sem a gyulladásmarkerek, sem az említett betegségek nem voltak azonban kapcsolatban a resveratrol koncentrációjával.

Önt is várja az egészség fesztiválja

Gazdag programmal kecsegtet május 18-án a Natúrsziget portál fesztiválja. Tíz érdekes előadás hangzik az egészségvédelem, a természetes gyógymódok és az ezotéria témakörében. A fesztiválon adják át a díjakat a közönségszavazatok alapján legnépszerűbb természetgyógyászoknak. Az egész napos eseménysorozat és vásár Kövi Szabolcs lemezbemutató koncertjével zárul.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus