Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Utazás Hírszőnyeg

Idegenvezetőink tudásuk, tapasztalatuk birtokában élménnyé varázsolják a városnézést. Fedezze fel velünk Budapestet, Magyarországot!
A Magyarországi Idegenvezetők Szövetségének tagjai hivatalos idegenvezetői igazolvánnyal és kitűzővel rendelkeznek. Igényeljen személyre szabott idegenvezetést, programszervezést, városnézést.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Vízparti nyaraló bérlést tervez? Komfortos házat keres, ahol kipihenheti a mindennapok fáradalmait családja vagy barátai körében?

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

 

2002-ben látogattunk először Mali Lošinj-ba, egy nyaralás alkalmával. Szerelem volt első látásra. Ettől kezdve minden évben e gyönyörű városkában nyaraltunk, majd amikor csak tehettük, a hosszú hétvégékre is odalátogattunk. Végül azonban feladva magyarországi életünket, kiköltöztünk álmaink szigetére.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)

 

Szeretné végre megtudni, hogy miért választják olyan sokan a nyári szabadságuk eltöltéséhez Horvátországot? Szavakkal nehezen leírhatóak mindazok a csodás helyek, ahova érdemes egy horvátországi nyaralást megszervezni. Azonban honlapunkon nemcsak szóban, de képek segítségével is megtekintheti az üdülési lehetőségeket, feltérképezheti a szállásokat, árakat, útvonalakat!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Az utasbiztosítást Magyarországon megúszhatja napi pár száz forintból. Már csak pár nap van, míg elutazik és nincs utasbiztosítása? Utasbiztosítás kötése esetén javasoljuk, hogy ne mindig a legolcsóbb megoldást válassza.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Az utasbiztosítás mellé sokszor érdemes más kiegészítő biztosítást is kötni, főleg ha betegségekre hajlamosak vagyunk, vagy extrém sportokat szeretnénk kipróbálni.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Szállás Harkány: a baranyai fürdőhely turizmus honlapja. Foglaljon a Szállás Harkány weboldalon, mi azonnal visszaigazoljuk a tranzakciót.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

A Wizz Air fapados légitársaság, Magyarországról a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es terminálja alól indítja járatait, a legnépszerűbb európai nagyvárosok felé. A Wizz Air fapados légitársaság célállomásai között olyan népszerű nagyvárosok szerepelnek, mint Antalya, Barcelona, London, Párizs, vagy éppen Róma.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Minden kedves érdeklődőnek szeretnénk felhívni a figyelmét arra a Bogács szállásra, melynek neve Tornyosvilla. Kellemes környéken egy igazán kellemes kis vendégház fogadja az ide látogatókat, akik akár egészségügyi céllal érkeznek, akár fogyni szeretnének, itt megtalálják majd a megfelelő lehetőségeket.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

 

Az új béren kívüli juttatásként (cafeteria) bevezetésre kerülő, az Üdülési csekket felváltó Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya) elfogadóhelyeket tömörítő SzepKartyat.hu weboldalunkon a látogatók többek között vendéglátóhelyek (cukrászda, étterem, kávéház, büfé, vendéglő, csárda, fagylaltozó) és belföldi szálláshelyek (panzió, apartman, vendégház, szálloda, kemping, tábor, magánszállás), illetve

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

 

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus