Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

receptek

Kreatív lakásátalakítási lehetőségek

Úgy érzi, hogy lakása kissé unalmasnak tűnik? Változtatni szeretne valamilyen formában, de nem szeretne túl sok pénzt költeni rá? Akkor a bekezdes.hu oldalon megtalálható kreatív lakásberendezési, és átrendezési ötletek garantáltan sikereket fognak hozni az Ön számára. Az egyik ötletben a hölgy rendkívül kreatív padlóburkolási trükköt mutat, amelyhez hétköznapi ragasztószalagra van csak szükség.

Tóthné Libor Mária segít a házipékek számára

A hazipekek.hu oldalon többféle információt megtalálhat a különféle receptekkel kapcsolatban. Tóthné Libor Mária a nagy sikerű Limara Péksége szerzője. A siker kiadványban mindenféle kelt kaláccsal és kenyér, illetve kifli tésztával kapcsolatos receptet megtalálhat. Tóthné Libor Mária egy igen híres Bloggerina, aki 2013-ban szerezte meg az előbb említett díjat.

Receptneked

Amikor már fogytán a konyhapénz és az alapanyag otthon, akkor érdemes olyan olcsó receptek után nézelődni, amikkel spórolni is lehet, de ugyanakkor az étel minősége sem válik silánnyá. Látogass el receptes oldalunkra, ahol a konyhatündérek is megosztják különleges receptjeiket, szárnypróbálgatásaikat.

A legjobb káposzta leves recept itt!

Az igazi káposzta leves receptje végre megtalálható a Receptváros oldalán! Ez nagyon fontos, hiszen ha valódit enne, nem mindegy, hogy milyen receptet használ alapul.

Teás receptek, és tea ismertető

Szereti az újdonságokat? Nincs is jobb egy frissen gőzölgő teánál a hosszú fagyos téli estéken. A tea nemcsak az egészségünkre hat jótékonyan de lelki felfrissülést, vagy épp megnyugvást is ad. Ismerje meg ez a csodálatos növényt, a számtalan gyógyhatását. A teázók hangulatát varázsolja otthonába és hozza el a távol-kelet ízeit.

Főzelék receptek a Receptvarázson

A nagyszerű főzelék receptek a Receptvarázson segítenek számodra is, hogy elsajátítsd a főzelékek rejtélyeit.

Diéta fogyókúra

Diéta fogyókúra esetén is várjuk önt is oldalunkra, ahol rengeteg recepttel várjuk önt is. Nálunk a fogyni vágyók, vagy diétára kényszerülők is rengeteg, változatos receptet találhatnak, hisz azért, mert fogyókúrázik, még étkezhet változatosan.

Receptek kezdőknek

A receptek kezdőknek is elérhetőek honlapunkon, hiszen nálunk minden recept kategorizálva van, így ha még nem jártas a főzés tudományában, akkor könnyedén kitudja választani a kezdő kategóriát, ami a legegyszerűbb, ám mégis finom receptek sokaságát tartalmazza és amelyek által megismerkedhet Ön is a főzés alapjaival.

Receptek

Ezek a receptek valóban nagyon egyszerűek és ízletesek lesznek számodra, ezt rengeteg hölgy tapasztalata alapján merjük ennyire bátran kijelenteni. Próbálj ki te is néhány számodra szimpatikus receptet, majd írd meg nekünk, hogy milyen élményként élted meg ennek az ételnek az elkészítését, majd az elfogyasztását. Az ötleteket is szívesen várjuk tőled!

Anya, a sütemény receptek közül válassz kérlek

Anyu, kérlek szépen a sütemény receptekből válaszd ki, hogy mit szeretnél, hogy én készítsek el az évfordulótokra. Tudod minden nap dolgozom, nem lesz időm az utolsó percben nekiszökni. Ha nem tudsz a sütemény receptek közül választani amik vannak otthon, akkor emailba küldök párat amiket már én is kipróbáltam és beváltak.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus