Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

tanfolyam

Online képzések

Az online képzések modern oktatási formának számítanak, amelyeknek száma megnövekedett az elmúlt évek járványos időszakában. Ma már számos cég van ahol online tartják a céges megbeszélések mellett a továbbképzéseket is az alkalmazottak számára.

Less tanfolyam

Less tanfolyam – ha fontos neked, hogy gyorsan boldogulj a technológia legfrissebb vívmányaival! Ha nem ismered még a Less-t, akkor se stresszeld magad, hidd el, még semmiről sem maradtál le! A fejlődés e mértékével lépést tartani bizony kétségtelenül nem könnyű feladat!

Műszempilla tanfolyam

Műszempilla tanfolyam kedvező áron végezhető a szempillaakademia.hu-n. Intenzív tanfolyamainkon követheti a legújabb trendeket a szempillák világában. A 2 napos alapképzésünk teljesen kezdőknek szól, ahol a tanulók egy próbababán gyakorolhatják az elsajátított tudást.

Itfactory.hu C++ tanfolyam

Az itfactory.hu C++ tanfolyam indításához keresi a kedves érdeklődőket. Ha Ön szeretné magáénak tudni egy programozási nyelv ismeretét, akkor nálunk a helye. Ez az a tudás, amely biztosan meghozza gyümölcsét, hiszen további kurzusokkal bármikor építhet is rá a későbbiekben.

MySQL gyakorlatorientált tanfolyam

A mySQL gyakorlatorientált tanfolyam a legjobb választás azok részéről,, akik szeretnének a témában elmélyedni, és olyan tudásra szert tenni, melyet kamatoztathatnak munkahelyükön, tanulmányaik során.

PHP webprogramozó tanfolyam

Figyelem! Php webprogramozó tanfolyam az itfactory.hu-nál! Nálunk nem csak a kódokról tanulhatsz, oktatóink ugyanis különösen nagy hangsúlyt fektetnek az önálló gondolkodás és a logika fejlesztésére is!

Itfactory.hu MySQL tanfolyam

Az itfactroy.hu mySQL tanfolyam mindazokat várja, akik érdeklődnek az informatika világa iránt, és jobban elmerülnének abban.

Intenzív PHP tanfolyam

Az intenzív php tanfolyam segítségével könnyedén és hamar betekintést nyerhet a php fantasztikus világába. Vegye fel velünk a kapcsolatot és további információkkal szolgálunk a tanfolyamokkal és a kedvezményekkel kapcsolatban. Amennyiben egy tanfolyamot teljesít a következőket 10% kedvezménnyel veheti igénybe.

Olcsó angol tanfolyam Budapesten

Olcsó angol tanfolyam Budapesten? Hozzáértő szakemberek, akik akár hétvégén is állnak rendelkezésre, igazodva speciális időbeosztásához? Válassza nyelviskolánkat, amely minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend az országban.

Gyorstalpaló angol tanfolyam Budapesten

A gyorstalpaló angol tanfolyam Budapesten is megtalálható már. Szeretne rövid időn belül megtanulni angolul? Szeretné, hogy az angol nyelvtudást instant formában, egy gyorstalpaló angol tanfolyam keretében kapja meg?

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus