Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Felhasználási feltételek

Tisztelt Felhasználók!

A Cikk-Cakk Hírszőnyeget mindenki csak saját felelősségére használja, a beküldött írások valóságtartalmát csak a szerzői etika kontrollálja!
A benne megjelenő tartalom a regisztrált felhasználók közlése,  a keretrendszer kialakítója igazságtartalmát ellenőrizni nem tudja, és nem is célja.

Hogyan tudok cikket beküldeni?

  • Regisztráció és Bejelenkezés után a Cikk beküldése menüpontot választva rendelkezésre áll a cikk írására és azonnali publikációjára a lehetőség.

Miről írhatok?

  • Alapvetően a kategóriknak megfelelő bármely tartalmat, önálló cikket, vagy máshol megjelent hírről szóló ismertetőt elfogadunk.

Hogyan kerülhetek a címlapra?

  • A jó cikkeket az olvasók, felhasználók értékelik, valamint az olvasottságot is mérjük. E két összetevő határozza meg a főoldali megjelenést a külömböző tartalmi kategóriákban.

Nincs itt keresnivalója az alábbi tartalmaknak:

  • Felnőtt téma (+18)
  • Trágár kifejezések, más személyiségi jogait sértő leírások
  • Élvezeti cikkek, drogok, cigaretta, italok és gyógyszerek reklámozása
  • Alapvető emberi jogokat sértő, az alkotmány és szólás szabadság kereteit feszegető témák
  • Amit a neveddel fémjelzett nyilvános naplódba nem írnál be, ide se publikáld!

A felhasználási feltételeket súlyosan megsértőktől megvonjuk a cikk beküldési lehetőséget, ip és e-mail címét blokkoljuk, a kérdésés tartalommal egyetemben az összes beküldött cikkét töröljük.

Hasznos és kellemes cikkírást, és eredményes szavazást kíván: A Cikk-Cakk Hírszőnyeg

 

 

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus