Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Led mélysugárzó

A led mélysugárzókat olyan helyeken alkalmazzák elsősorban, ahol álmennyezeti világítási rendszer került kiépítésre. Kórházakba, vendéglátóegységekbe, bevásárlóközpontokba jellemzően ezt a megoldást választják. A hagyományos halogén, fémhalogén izzók kiváltására is alkalmasak. Irodaházakban is sok helyen találkozhatunk led mélysugárzókkal.

Az álmennyezetbe könnyen beilleszthetőek, masszív fémházzal rendelkeznek, a fényáramot pedig lefelé irányítják, így az alsó térfél megvilágítása tökéletessé válik. A led mélysugárzókat modern eljárással gyártják. Az egyik legjobb tulajdonságuk, hogy a halogén lámpatestekkel ellentéteben, az üzemelésükhöz nincs szükség sok energiára. Ebből adódik, hogy meglehetősen közkedveltek a világítástechnikai eszközök területén, hiszen költséghatékony a működtetésük.

A led mélysugárzókból több típusút is megkülönböztetünk. Teljesítmény alapján lehetnek 10, 18, 30, illetve 40 Wattosak. Fényhőmérséklet tekintetében hideg és meleg fehér színű lámpatestek egyaránt beszerezhetőek. Választhatunk opál vagy víztiszta búrásat, tükörrel vagy tükör nélkül, sőt némelyikük különféle védelemmel is el van látva, például, hogy a por, esetleg a pára ne tudjon károkat okozni.

További előnye a led mélysugárzóknak, hogy a kibocsátott fény 100%-át maximálisan hasznosítják.
Az említett területeken kívül a folyosók is megvilágíthatóak led mélysugárzókkal.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus