Amerikai - Magyar Polgár Info

Hackerek törték fel az amerikai igazságügyi minisztérium számítógépes rendszerét. A tárca szóvivője közölte: az illetéktelenek hozzáfértek a minisztérium statisztikai hivatalának szerveréhez.

Ott tárolják és elemzik a bűncselekményekkel, egyebek mellett a számítógépes jogsértésekről szóló adatokat.A minisztérium azt nem közölte, hogy mikor történt a kalózakció és milyen adatokhoz jutottak hozzá az internetes betörők. A tettet vélhetően az Anonymus csoport tagjai követték el.

A számos hasonló informatikai tolvajlásról elhíresült hackercsoport tagjai egy közösségi portálon azzal kérkedtek, hogy 1,7 gigabájtnyi adat került a birtokukba, és hozzáfértek a hivatal dolgozóinak elektronikus postájához, illetve egyéb fontos adatokhoz.
Forrás:Amerikai-Magyar Hírújság

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus