Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Dokumentum archiválás

Könnyítse meg saját maga és vállalkozása életét az elektronikus dokumentum archiválás lehetőségével! Az iratok hagyományos módon történő felhalmozása a környezetünk szempontjából sem kifizetődő, emellett hamar el is használódhatnak, és könnyen meg is semmisülhetnek a fontos dokumentumok. Cégünk segít önnek abban, hogy a papír alapon lévő információkat könnyen rendszerezhető, digitális formába alakítsa át, amivel lényegesen gördülékenyebbé válnak majd a munkafolyamatok!

Ráadásul a < a href="http://docutar.hu/elektronikus-archivalas" title="Elektronikus archiválás">dokumentum archiválás után kevesebb tárolóhelyre, polcra szekrényre lesz szüksége, a felszabadult hellyel úgy gazdálkodhat, hogy az segítse cége fő tevékenységét. Tehát ne habozzon, keresse fel a Docutár Iratkezelő és Tároló, Szolgáltató Kft., amelynek sok éves tapasztalata a dokumentumkezelésbe garancia a minőségi, professzionális munkára.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus