Autómentés az M3-ason – 5 tipp az okos választáshoz

Igen komoly probléma, ha lerobbanunk az autópályán, esetleg balesetet szenvedünk. Nem csak utunkat kell megszakítani, de gondoskodni kell az autónk elszállításáról is. Lehetőleg minél gyorsabban. Ilyenkor szokás autómentőt hívni. A Google szerencsére rengeteg lehetőséget kínál, de pár szempontot érdemes figyelembe venni, mielőtt kiválasztjuk a legmegfelelőbb ajánlatot. Az autómentés M3 autópályán pár speciális szempontját szeretnénk bemutatni.

Mikor ér ki a kiválasztott autómentő? Ha sokat kell rá várni, akkor étlen-szomjan, esetleg tűző napsütésben, vagy télen hóban-fagyban kell rostokolnunk. Feleslegesen. Hiszen ha a közelből hívjuk az autómentőt, 10-20 perc alatt odaérhet. Jellemzően akkor járunk jól, ha beírjuk az autómentés szó mellé a legközelebbi nagyobb település nevét: Pl. autómentés Hatvan, autómentés Gödöllő, stb.
Azt gondoljuk, olcsóbb, ha a célhelyről hívunk autómentőt. Ez nem igaz. Ha például Gödöllőnél robbanunk le és Debrecenbe, vagy Nyíregyházára szeretnénk szállítani az autónkat, ki kell fizetnünk azt a költséget is, amiért eljönnek értünk. Ráadásul, mint a fentiekben leírtuk, feleslegesen kell várakoznunk. Általánosságban, ha aktuális helyzetünkhöz legközelebbi autómentőt hívunk, akkor járunk a legjobban.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus