Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Szolgáltatások

Tárgyaló bérlés Budapesten

Cége bővül, az irodájában nincs elég helye arra, hogy partnereket, klienseket fogadjon? Vállalkozásának telephelye nem alkalmas arra, hogy nagyobb tárgyalásokat folytasson le, esetleg túl kívül esik a városközponttól, vagy egyenesen távol van Budapesttől, de Ön budapesti kliensekkel szeretne tárgyalni?

Lefolyó duguláselhárítás

Köszöntöm a honlapomon, szánjon rá pár percet, sok hasznos információhoz,duguláselhárítás ötlethez juthat és így megúszhatja a duguláselhárítást olcsón.Kérem olvassa végig és meglehet, hogy nem is kell hogy hívjon.Bár én azért vagyok, hogy a lakásában, házában és annak udvarán előforduló dugulást megoldjam és természetesen meg is oldom!!…Azért próbálja logikusan végig gondolni és ebben ha felhív

Üvegkorlát igényeid szerint

2020-at írunk, az üveg berendezések, belsőépítészeti elemek virágkorukat élik. Ez természetesen nem csupán véletlen, az üveg számos pozitív előnnyel bír számos területen a hagyományos építőanyagokkal szemben. Hiszen átereszti a fényt, megfizethető áron van, nem csökkenti, hanem növeli a térérzetet, ráadásul kellemes ránézni.

Klíma tisztítás – kívül, belül

A megfelelő klíma karbantartás a klíma beltéri és kültéri egységének rendszeres időközömként tisztítását jelenti. Ilyenkor nem elég csak a beltéri, vagy csak a kültéri egységet kitisztíttatani. Sokan a takarékoskodás ürügyén mégis így döntenek. Hosszútávon azonban az ilyen módon történő takarékoskodás csak még több kiadáshoz vezet.

Egyszerűen (eszméletlenül) nagyszerű – váltózár

A kevesebb néha több, gyakran szembe találjuk magunkat ezzel a szállóigével és a legtöbb esetben releváns hozzászólás. Azt hiszem a váltózár megálmodásánál valami hasonló mottót követtek. Abból következtetek erre, hogy a legegyszerűbb módon az egyik legnagyobb biztonságot jelentő eszközt ismerhetjük meg a váltózár személyében.

Az ollós emelőgépek felépítése és működése

Amennyiben valaki nem tudja elképzelni, hogy működik és miből áll egy ollós emelő, akkor olvasson tovább. Leleplezzük az általános tudnivalókat az ollós emelőkről.

A mindig testreszabott textil légcsatorna

A légcsatornák közül az egyik legrugalmasabb opciót nyújtja Önnek a textil légcsatorna alkalmazása. A textil légcsatorna könnyű súlya és gazdag színvilága lehetővé teszi annak szinte bármilyen helyiségbe való beillesztését. Fontos Önnek az esztétika, a higiénia és a kedvező ár? Mindezen jellemzők ötvöződnek egymással, méghozzá a textil légcsatorna formájában!

Homlokzat világítás

A kültéri és a homlokzati világítás egészen különleges területe a világítástechnikának. Ennek a legfőbb oka az, hogy a lámpatestek komoly fizikai behatásoknak vannak kitéve, köszönhetően az időjárásnak, vagy rosszabb esetben a vandalizmusnak. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szabványoknak felelnek meg a fényforrások.

Led mélysugárzó

A led mélysugárzókat olyan helyeken alkalmazzák elsősorban, ahol álmennyezeti világítási rendszer került kiépítésre. Kórházakba, vendéglátóegységekbe, bevásárlóközpontokba jellemzően ezt a megoldást választják.

Irodai világítás

A fény hatást gyakorol az emberek hangulatára, a hatékonyság is nagyban függ tőle. A nem megfelelő fényviszonyok ráadásul az egészséget is negatívan befolyásolják. Éppen ezért a világítást nem csak otthonunkban szükséges optimálisan kialakítani, hanem a munkahelyünkön is.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus