Az idén még szebb lesz a mezőkövesdi Zsóry fürdő

Az idei évben megvalósuló rekonstrukciónak köszönhetően tovább épül, szépül a Zsóry Gyógy és Strandfürdő Mezőkövesden. Átalakul a C épület és jó ütemben halad a az élmény medence-részleg építése is. Térkövezési munkálatok is zajlanak gőzerővel, hogy a szezonra megszépülve várja a fürdőlátogatókat.
Elkészült az Olajfa úti bejárat ami különösen előnyös, hiszen a Kisfa Apartmanhoz ez az északi bejárat található a legközelebb, így az apartmanban szállást foglaló vendégek gyalog is pár perc alatt eljutnak a Zsóry fürdőhöz. A bejárattól az új járda egészen az uszodáig vezet. A körmedence körül is befejezték a burkolat építését.
Korszerűsítik a C épületben található vendéglátóegységek belső terét. A nyílászárók cseréje megtörtént, folyamatban van a kiszolgálóegységek kerthelyiségeinek burkolása.
A Zsóry fürdő új kerítése és az út közötti szakaszon parkolóhelyek kialakítására kerül sor. Ezekkel a strandszezon elejére elkészülnek, így a Mezőkövesden szállást kereső vendégeket már egy megint korszerűbb, szebb fürdő fogadja majd.
A Zsóry fürdő üdülőterületén található apartmanok tulajdonosai is elkészültek a szezonra a szükséges karbantartásokkal, felújításokkal. Felkészültek a szállást kereső vendégek fogadására.
Május 1-jére feltöltötték a családi medencét, ahol a gyógy-, a gyermek-, a sekély-, illetve élménymedence is működik már. A kinti gyermekmedencét május végére, a gyermeknapra töltik fel. A korábbi évek tapasztalatából kiindulva, a korán érkező lengyel vendégek igényeihez mérten május végére a hullámmedence is várja majd a fürdőzőket. A körmedence pedig június közepétől vehető igénybe.
A mezőkövesdi Zsóry fürdő az idén tavalyi árakon fogadja vendégeit.
Érdemes minél hamarabb lefoglalni a szálláshelyeket, hiszen nagyon sok apartmanban szintén a tavalyi árakon lehet pihenni. Így alakulnak a Kisfa Apartman árai is.
A nyár során számos programmal készül a Zsóry fürdő a vendégek szórakoztatására. A 2 és fél napos Zsóry fesztivál kiemelt fellépője lesz a Hooligans együttes lesz.
Az éjszakai fürdőzés idén új köntösben valósul meg a városi rendezvényekkel, valamint a Magyar Fürdőszövetség programjaival párhuzamosan. így a rendezvényekre érkező vendégek az estéjüket a fürdően zárhatják majd le.
Akik tehetik, keressék fel Mezőkövesden a a Zsóry fürdőt, ismerjék meg a kénes víz gyógyító, jótékony hatását.
A Kisfa Apartman a fürdő északi bejáratától gyalog 5 percre várja azon szállást kereső vendégeit, akik szívesen eltöltenének néhány éjszakát vagy akár egy hetet felszerelt apartmanokban.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus