Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Pultvilágítás

A pultvilágítás olyan helyekre ajánlott, ahol nincs elegendő fény a munkálatok elvégzéséhez. A pultoknál gyakran csak kevés hely áll rendelkezésünkre a világítás kiépítésére, a LED szalagoknak viszont egy minimális hely is megfelel! A pult említésekor a kocsmai bárpultok és a konyhai munkapultok egyaránt eszünkbe jutnak, de a pultvilágítások jól beépíthetőek az oldalfal mellett elhelyezett bútorokhoz is, pl. íróasztal megvilágítása a felette lévő könyvespolc aljára ragaszott ledcsík útján is történhet.

A dekoratív végeredmény érdekében a szalagokat alumínium sínekbe is rögzíthetjük, így lesz esztétikusabb a látvány. A konyhapult megvilágító ledsor bármilyen hosszúságú lehet, de a ledcsíkot 5 cm-ként is elvághatjuk, így van szabad lehetőségünk a méretezésre.

Pultvilágítás feladatra jellemzően a nagy fényerejű 5050-060 típusokat ajánljuk hideg vagy melegfehér színben. A szalagok öntapadós hátoldallal is rendelkeznek, így itt is rögzíthetjük kívánalmunk szerint. Alacsony fogyasztása és hosszú élettartama tette népszerűvé a ledes világításokat, amelyekről részletes információkat, képeket, aktuális árait megtalálja az ANRO Épületdíszítés Kft webáruházban. Weboldalunkat a www.anrodiszlec.hu címen találja, az ott lévő termékekről bővebb felvilágítást a 06-52-220-054 telefonszámon kaphat!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus