Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Dokumentum archiválás

Minden vállalkozásnál keletkeznek olyan papír alapú dokumentumok, amelyeket meg kell őrizni. Azonban a hely kapacitás idővel egyre fogy, a tárolás egyre nagyobb költséggel jár, ha papír alapon szeretnénk megőrizni a céges dokumentumainkat. Ráadásul a papír sérülhet megsemmisülhet külső okok miatt. Érdemes tehát a céges dokumentumokat elektronikusan archiváltatni, amelynek elvégzéséhez professzionális, hozzáértő szakembereket tudunk segítségül hívni.

A szakemberek megfelelő szkennerekkel digitalizálják, archiválják a dokumentumokat. Az így keletkezett digitális dokumentumok így nem csak kevesebb helyet foglalnak, de könnyebben rendszerezhetőek, csoportosíthatóak lesznek. Felhőben is, vagy több adathordozón is tárolhatók egyszerre, hiszen minimális tárhely kapacitást igényelnek, a fizikai papírral szemben.

Ha igazán tapasztalt szakemberekkel, profikkal szeretné a dokumentum archiválás, elektronikus archiválás folyamatát elvégeztetni, válassza bátra a DOCUTÁR Iratrendező és Tároló,
Szolgáltató Kft.-t.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)