Fonalshop webáruház

Mindig nagy tisztelője voltam a kétkezi munkával készített tárgyaknak. Képes vagyok órákig elnézegetni egy kézzel faragott asztalt, ízlelgetni egy sajátkészítésű lekvárt, s csodálni egy horgolással készített terítőt.

Hiszem, hogy az emberi kéz alkotta dolgok soha nem mennek ki a divatból, s mindig megbecsülésre talál, az aminek megalkotásához az ember nem sajnál időt, kreativitást, és fáradtságot.

Számomra a legkedvesebb időtöltés a kötés-horgolás. Tudom, hogy az általunk készített kötött és horgolt ruhadarabok, lakáskiegészítők egyedivé varázsolhatnak bennünket. Nem kell trendeket követnünk, azt készítjük el, amire legbelül valójában vágyunk, legyen az egy melegséggel átölelő gyapjú pulóver, a legegyszerűbb ruhánkat is káprázatossá tevő vállkendő, vagy az ünnepi asztalt megkoronázó csipketerítő. Mindannyian a saját ízlésünkhöz, adottságainkhoz igazíthatjuk a mintákat, s választhatjuk ki a számunkra legkedvesebb színeket, azokat a fonalakat, mintákat, amelyek hozzánk a legközelebb állnak, s így alkothatunk egyedit, testreszabottat, különlegeset, és megismételhetetlent, hiszen nincs két egyformán lekötött, vagy lehorgolt minta.

Ezért készítettem el ezt a webáruházat, hogy mindazoknak, akik osztoznak velem a hagyományos kézimunka örömében, megkönnyítsem a dolgát egyrészt az itt szereplő fonal és kellékek kínálatával, másrészt pedig a kézimunkázást segítő hasznos információkkal.

Nyugodtan a karosszékünkben hátradőlve válogathatunk a szebbnél szebb fonalak között, kereshetünk konkrét mintákhoz fonalakat. Ebben nagy segítséget nyújt a gondosan kialakított kereső, (melyhez hasonlót a hosszas külföldi fonal webáruházak tanulmányozása során is csak elvétve találtunk), mely célszerűségével egyszerűbbé, gyorsabbá teszi a fonalkeresést.
Használjon bármilyen külföldi mintát, nálunk talál hozzá fonalat.

Legfontosabb adatok, hogy lehetőség szerint az adott mintához legközelebb álló fonalat találjuk meg.

1. Fonalhossz

2. Tűméret

3. Alapanyag

Ezt a három adatot kiválasztva a keresőben a kereső kilistázza számunkra az ideális alapanyagokat. Az alapanyag beállításától eltekinthetünk, de a fonalhossz és a tűméret beállítása kötelező, ha konkrét mintához keresünk fonalat. A szín beállításával rögtön korlátozhatjuk a kereső listáját, hogy csak a számunkra ideális árnyalatokat mutassa. Egy-egy árkategória beállításával pedig a pénztárcánknak leginkább megfelelő fonalakat fogja kigyűjteni a kereső. Kérjük vegye figyelembe, hogy bizonyos összetett kombinációkra nem biztos, hogy talál megoldást a kereső.

Ilyenkor azt javasoljuk, hogy valamely kategóriában jelölje be inkább a Mind lehetőséget, s próbálja újra a keresést.

Kívánom, hogy a weboldal látogatói örömüket leljék az itt található termékek, információk böngészésében, és az oldal segítségével alkossanak továbbra is gyönyörűbbnél gyönyörűbb dolgokat, hogy megőrizzük a kézimunka hagyományait, a kétkezi munka tiszteletét!

Kellemes böngészést és vásárlást kívánok Önöknek!

Kókai Mónika
www.fonalshop.hu

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus