Hat tudományos módszer az ünnepi puffadás megelőzésére

Ne feledjük, hogy az „ünnepek” tulajdonképpen három napot jelent, nem Mindenszentektől Szilveszterig tart! Ráadásul mindenkinek az a legfontosabb, hogy jól érezze magát. Hiszen milyen jó érzés, amikor a régen látott rokonok megdicsérik az alakunkat, vagy a családorvosunk kellemesen meglepődik a jó vérképünktől... ne vigyük hát túlzásba az evést-ivást.

Íme, hat karcsúsító taktika, amelyekkel puffadás nélkül átvészelhetjük az ünnepeket.

Óvakodjunk a túl nagy választéktól. A választék a legfontosabb tényező abban, hogy mennyit eszünk. Képzeljük csak el, hogy egy összejövetelen vagyunk, ahol hétféle sütemény van az asztalon. Mennyit vegyünk? Mindegyikből egyet? Talán valamivel többet a kedvencünkből? Mi lenne azonban, ha csak kétféle sütemény lenne? Valószínűleg csak egyet, legfeljebb kettőt vennénk...

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus