Ipari led világítás a hatékonyság növeléséhez

Szeretné, hogy gyárában, gyártósora mellett, vagy irodájában, sportcsarnokában, edzésközpontjában, raktérépületében a világítás hatékonyabb, és olcsóbb legyen? Van megoldás erre a problémára. Amennyiben hagyományos, halogén izzókat használ, legyenek azok akár energiatakarékos izzók, ezeknél van gazdaságosabb, tehát olcsóbb, és környezetbarátabb megoldás, ráadásul tartósabb,ritkábban kell cserélni: ez led világítás.

Az ipari led világítás telepítése előtt helyszíni szemlét kell a led világítást kiépítő cégnek végeznie, ahol teljes világításmérés során megvizsgálják, hogy mekkora fényre van szüksége az adott épületnek, területnek. Kiszámolják, hogy hogyan lehet a lehető leghatékonyabban elérni a megfelelő világítást, hogy a munkavédelmi előírásoknak is megfeleljen, a munkavállalónak lehetőleg a gyenge fény miatt ne fáradjon el a szeme, és ebből kifolyólag ne legyen rövid és hosszútávú egészségkárosító hatása a nem megfelelő ipari világításnak. Az ipari led világítás során ráadásul csak led lámpákat használunk, amelyek nem tartalmaznak higanyt sem. Váltson ipari ledre, hosszú távon nem fogja megbánni! Ha még több információra lenne szüksége, látogassa meg a Berton led lámpa manufaktúra weboldalát!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus