Könyvelőiroda Budapesten igény szerint házhoz megy

Egy hétköznapi ember számára nagyon nehéz kiválasztani a megfelelő szakembert, nem csak amiatt, mert mindenhol túlkínálat van, hanem azért is, mivel honnan tudja azt, hogy pont a legmegfelelőbbet választotta. Különösen igaz ez egy könyvelő kiválasztásakor, mivel itt több szempontot kell figyelembe vennie. Egy minden szempontból megfelelő könyvelőiroda megtalálása Budapesten talán az egyik legnehezebb feladat, mivel Budapest egy hatalmas világváros, egy óriási olvasztótégely, ahol minden szolgáltatóból rengeteg található.
Önnek mi jut eszébe akkor, ha egy profi könyvelőre gondol?
- A felkészültség?
- A napra kész tudás?
- A szükséges szakmai tapasztalat?
- A megbízhatóság?
- A pontosság?
- A precizitás?
- A kellő alaposság?
Mindezek valóban egy jó könyvelő erényei, amivel természetesen én is rendelkezem, de a fő különbség a többi könyvelőirodához képest az, hogy nálam családias környezetben, feszélyezettség nélkül otthon érezheti magát. Több mint 10 év multinacionális cégeknél szerzett könyvelői munkatapasztalattal rendelkezem ennek minden előnyével és hátrányával együtt. Pont ezért döntöttem úgy, hogy én más stílusban szeretném végezni, azt, amit szeretek és eddig is csináltam. Karrieremben így a következő lépcsőfok egy könyvelőiroda Budapesten történő létrehozása volt.
A részletes szakmai önéletrajzom közzététele helyett sokkal fontosabbnak érzem, hogy üzleti partnereimmel egy ügyfélközpontú, személyes, bizalmon alapuló kapcsolatot alakítsak ki. Garantáltan tiszta, igényes, könnyen megközelíthető könyvelőirodám és természetes, barátságos stílusom garancia az előbb leírtakra.
Ez még nem minden! A fő különbség nálam az egyedi, saját ötleten alapuló háztól-házig szolgáltatásom, amellyel az elfoglalt, rendkívül kevés szabadidővel rendelkező vállalkozó partnereim életét szeretném jelentős mértékben megkönnyíteni. Az egyetlen olyan könyvelőiroda vagyok Budapesten, amely ha szükséges, a fővároson és Pest megyén belül házhoz megy. Előre egyeztetett időpont alapján igény szerint elviszem a teljes könyvelési anyagot, majd a megbeszélt határidőre készen átadom. Ezzel nem csak időt, hanem pénzt is megtakarítok Önnek, hiszen ezalatt a saját munkájával tud foglalkozni és azzal haladni. Nem véletlenül mondják azt, hogy az idő pénz!
Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeimen és garantálom, hogy nem fogja megbánni.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus