Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Gazdaság

Monster.hu álláshirdetések

Monster.hu álláshirdetések elérhetőek weboldalunkon ezért megéri átböngészni több ezer álláshirdetésünket, hiszen itt mindenki garantáltan megtalálhatja álmai állását. Weboldalunkon vannak könyvelői, pénzügyi, mérnöki, egészségügyi, adminisztratív és logisztikai állások is.

Önéletrajz minta

Önéletrajz minta pillanatok alatt letölthető az internetről, de érdemes oda figyelni arra, hogy megbízható helyet válasszon.

Változatos álláslehetőségek

Változatos álláslehetőségek megpályázhatóak a monster.hu weboldalon, tehát ne habozzon, ha ön is éppen munkanélküli és egy jól fizető állást keres, akkor mindenképpen böngéssze át weboldalunk kínálatát, hiszen itt olyan híres cégek ajánlatait tekintheti meg, mint a Bonafarm Csoport, vagy éppen a Bosch Csopor

Új állás felmondás után

Új állás felmondás után elérhető csakis a monster.hu weboldalon, ahol mindössze néhány kattintással találhat is magának új állást.

Személyi hitel

Személyi hitel a szemelyi-kolcson-kalkulator.hu-n. Itt a hitelösszeg és a futamidő megadásával, azonnal böngészhetsz is a kedvező ajánlatok közt, majd igényelheted is a kiválasztottat, anélkül hogy a bankváltáson kellene aggódnod.

Villanyszerelő állásajánlatok

Villanyszerelő állásajánlatok elérhetőek a monster.hu weboldalon, tehát ha ön is kipróbálná magát villanyszerelőként és van tapasztalata, akkor érdemes átnézni a monster.hu weboldalon levő állásajánlatokat, mert itt biztosan talál majd olyan állást, amilyenre vágyik.

Provident személyi hitelek

Provident személyi hitelek a legolcsóbbak a többi banki ajánlatokhoz képest. Ha szeretné megismerni a világszerte ismert bankot, akkor látogasson el a www.személyi-kölcsön.hu weboldalra.

Új kézikönyv a környezetirányítási rendszerrel kapcsolatban

Új kézikönyv segíti a kkv-kat a vízhasználat kezelésben

A tiszta víz elengedhetetlen az élethez, és az egyik legértékesebb erőforrásunk. Azonban a világ lakosságának mintegy 40%-a nem jut elég vízhez. Az ember ilyen szempontból önmaga legnagyobb ellensége, hiszen az általunk keletkezett szennyvíznek több, mint 80%-át folyatjuk vissza az ökoszisztémába, újrahasznosítás vagy előkezelés nélkül.

Nyílt innováció

A nyílt innováció kifejezés egy olyan módszertanra utal, amely megreformálja az innovációs folyamatokat. A piaci környezet dinamikus és egyre gyorsuló változása, a folyamatos technológiai újításoknak köszönhető kihívások versenyelőnyt hoztak azon cégek számára, ahol a döntési, és innovációs folyamatok gyorsan végbemennek.

Tippek álláskeresőknek

Tippek álláskeresőknek ingyen böngészhetőek a www.monster.hu weboldalon. Cégünk célja, hogy minden munkát kereső ember megtalálhassa azt az állást, amelyben örömét leli, amely megbízható, valamint jól fizető.