Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Gazdaság

Németország kiszállt az atomerőművek építéséből

Németország úgy döntött, zöldebb megoldásokat választ. Kiszállt az atomerőművek építéséből, így ők elég jó eredményekre tehettek szert statisztikai szempontból. A változás mindamellett, hogy környezethatékonyabbá tette az országukat, pénzügyi szempontokból más eredményeket hoznak, hiszen az atomerőművekben hatalmas az üzlet.

Ilyen egy igazán enegiahatékony ház

Ahhoz, hogy a környezet számára és számunkra is olyan módszereket találjunk ki melyek nem pusztító jelleggel bírnak, érdemes minden területet megvizsgálni. Az építkezésben sajnos szintén számtalan olyan anyagot használnak fel, melyek éppen a környezetvédelem érdekeit helyezik előtérben.

A hőszigelt ablak, mint megújuló energiaforrás

Amióta a "zöldebb" rendszerre törekszik az emberiség, mindent próbálnak bevetni annak érdekében, hogy környezettudatosabban éljünk. Lassan, de mégis biztosan eljutunk afelé, hogy felismerjük a helyzeteink komolyságait. A különböző cégek és gyártási technológiáik nyilvánosságra hoztak környezettudatos munkálatokat, többek között a hőszigetelés is egy ilyen.

Továbbképzés home office-ban a HRsiker e-learning tananyagaival

Napjainkban egyre elterjedtebb a home office, azaz az otthonról végzett munka, amely során a szobádból látod el a céges feladataidat.

Könyvelőiroda Budapesten igény szerint házhoz megy

Egy hétköznapi ember számára nagyon nehéz kiválasztani a megfelelő szakembert, nem csak amiatt, mert mindenhol túlkínálat van, hanem azért is, mivel honnan tudja azt, hogy pont a legmegfelelőbbet választotta. Különösen igaz ez egy könyvelő kiválasztásakor, mivel itt több szempontot kell figyelembe vennie.

Kiadó rendezvénytermek Budapesten

Kiadó rendezvénytermek Budapesten kiváló áron! Budapest gyönyörű város, ahol nem csak rengeteg látnivaló akad, hanem kiváló rendezvénytermek is vannak itt. A cegeshelyszinek.hu weboldalon nem csak nagyszerű rendezvénytermeket találhat, de az összes fontos információt is egy helyen megtalálja.

Páncélszekrény a banktechsafe webáruházból

Páncélszekrény a banktechsafe webáruházból mindazok számára, akik biztonságban akarják tudni értékeiket bármilyen helyzetben. A háztartások számára számos kisebb méretű páncélszekrény elérhető banktechsafe.hu weboldalon. Ezek a páncélszekrények komoly védelmet nyújtanak egy betörés esetén, hiszen gyakorlatilag egy átlag bűnöző hiába feszegeti, semmit nem tud vele kezdeni.

ISO 14001 - ISO szabványosított környezetirányítási rendszer

Manapság egyre nagyobb szerepet kell vállalnunk a környezetvédelemben, nem csak magasabb szinten várható ez el, de személyesen, önmagunknak is nagy a felelőssége, és vállalkozásunknak egyaránt. Az ISO 14001-es szabványnak való megfeleléssel a környezetvédelmi jogszabályoknak való megfelelésen túl előremutató környezetvédelmi intézkedéseket tehet.

Minőségirányítási rendszer a hatékony minőségellenőrzéshez

A vállalatoknak törekedniük kell arra, hogy a lehető legmagasabb minőségben gyártsák le termékeiket, nyújtsák szolgáltatásaikat. Fontos, hogy a magas minőségnek a termékek, szolgáltatások terén minél kiegyenlítettebbnek, állandóbbnak kell lennie, minden egyes terméknek, szolgáltatásnak magában kell hordoznia a vállalat minőségirányítási alapelveinek megfelelő tulajdonságokat.

Eldugult a fűtési rendszer? Ezek a teendők!

Katt a linkre további infókért amennyiben nem vagyunk tisztában azzal, hogy mi is a pontos teendő, ha a fűtési rendszerrel esetén dugulás lép fel. Sokan nem is gondolják, ám a fűtési vezetékek esetén is dugulás állhat fenn, melyet úgy észlelhetünk leginkább, hogy hideg marad a radiátor.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus