Milyen a jó esküvői smink

Az ma már természetes, hogy a menyasszony különleges esküvői sminkben pompázik. De milyen a jó esküvői smink? A szép esküvői smink semmiképpen nem hivalkodó, nem túloz, nem hangsúlyosabb, mint a menyasszony természetes bája, természetes kisugárzása. A jó esküvői smink illeszkedik a menyasszonyi frizurához. Sajnos sok olyan menyasszonnyal találkozni, ahol a sminkes remekelni, kitűnni akar, holott az elegáns visszafogott smink sokkal jobban illik az alkalomhoz, mint egy báli, farsangi smink. Nem szabad a szem kifestésénél a színekkel, erős árnyalatokkal elnyomni a tekintetet. Találkozni olyan menyasszonnyal, akiről az első benyomás az, hogy hű de erősen kisminkelték! A jó esküvői smink a bőr hibáit fedi, egy üde, fiatalos kisugárzást ad a menyasszonynak. A sminknek kifejezetten tartósnak kell lenni, hiszen a lakodalom végén is szépnek kell lennie a menyasszonynak. A jó menyasszonyi smink fotósbarát, nem csillog, színében lehetőleg illeszkedik a vőlegény arcszínéhez. A http://bodai.hu oldalon található esküvői fotós galériáknál látható, hogy a időnként a menyasszony és a vőlegény más alapszínű. Ha például a menyasszony sminkje sárgás tónusú, a vőlegény arca viszont pirosas, egymás mellett állva nagyon nem harmonizálnak egymással. Minden menyasszony igyekezzen olyan esküvői sminkest választani, akinek tapasztalata, referenciái vannak, és az esküvőről nem marad az a rossz érzés, hogy minden szép volt, de a menyasszony sminkje lehetett volna az alkalomhoz illőbb!

Minősítésed: Nincs Átlag: 3.5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus