Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Minden amit a vérvételról tudni érdemes

A laborvizsgálatnak nagy szerepe van a különféle megbetegedések feltárásában, éppen ezért évente legalább egyszer célszerű elvégeztetni. Amennyiben gyakran vagyunk fáradékonyak, levertek, sápadtak, aluszékonyak és nehezen terhelhetőek, okvetlen keressük fel a háziorvost, aki minden bizonnyal beutal majd vérvételre. A laborvizsgálatból megállapítható a leukémiás megbetegedések gyanúja, illetve az is kiderül, hogy vérszegénység vagy fokozott vérzés hajlam fennáll-e.

Vérből kimutatható, hogy bakteriális vagy vírusos fertőzéssel állunk-e szemben (szemvizsgálatról itt), éhgyomri vércukor meghatározással pedig kideríthető a cukorbetegség. A toxikus ártalmak, anyagcsere zavarok, egyes daganatos megbetegedések, endokrinológiai betegségek ugyancsak felderíthetőek, valamint azt is nyomon lehet követni, hogy egy gyógyszeres kezelés mennyire hatékony. A vérvételből kiderül, hogy a páciens nem szenved-e valamilyen ételallergiában, immunbetegségben. Az eredmények jellemzően gyorsan elkészülnek, sokszor még aznap kézhez is kaphatjuk.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus