Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Mindenkinek fontos a szemvizsgálat

Látásproblémák a levegőszennyezettségtől, füsttől, széltől, légkondicionálótól és a számítógép használatától is kialakulhatnak. A szemész szakorvos meg tudja állapítani a rendellenességeket és kezelési javaslatokat is tesz. Az optometrista is könnyen felismeri a látásunkkal kapcsolatos problémákat, indokolt esetben továbbít a szemész szakorvoshoz is. Továbbá felírja az ideális szemüveget vagy kontaktlencsét és információkkal lát el a használatukkal kapcsolatban.

Minél idősebbek leszünk, annál jobban romlik a látásunk, de örökletes vagy veleszületett probléma is lehet. 40-45 éves kor környékén célszerű többször ellátogatni az ellenőrzésekre, mivel ekkorra a közelre látás jelentősen romlik. A monitor előtt dolgozók veszélyeztetettebbek, ezért nekik érdemes 2 évente szűrésekre járniuk. Amennyiben érzékeljük, hogy homályosabban látunk, esetleg gyakran fáj a fejünk (Hasfájásról itt!), sokszor piros a szemünk vagy könnyezünk, minél előbb forduljunk szakemberhez, hogy a lehető leghamarabb megtörténjen a látásvizsgálat.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus