Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Nagyobb hangsúlyt az együttműködést megtagadóknak a peres illetékeknél!

Szakmai csoportok és a nemzetközi társadalmi szervezet a Magyar Fogyasztók És Ügyfelek Patrióta Érdekvédelmi , Érdekérvényesítő Egyesülete kezdeményezi a szaktárcánál, hogy a perrendtartás új szabályai között jelenjen meg az együtműködési kötelezettség következetesebb elvárása.

A Ptk. a jogvitás helyzetekben, jogviszonyokban elvárható együttműködési kötelezettséget elismeri, ahogyan a perrendtartás a jóhiszemű perveetés, jogvitarendezés követelményét fogalmazza meg.
Ptk.4. § (1) A polgári jogok gyakorlása és a kötelezettségek teljesítése során a felek a jóhiszeműség és a tisztesség követelményeinek megfelelően, kölcsönösen együttműködve kötelesek eljárni.

Ennek tud hatékonyan és saját kiadásait csökkentve eleget tenni a per előtt álló magánember, vagy gazdasági vállalkozás a független KIM által névjegyzékbe nyilvántartott mediátorok felkeresésével.

Sokféle mediátor eltérő szakmai iskolák módszertanával dolgozik.

Magyarországon minden városban, minden járásban vannak független mediátorok.

Ezért az ügyfelek érdekében látszik szükségesnek, hogy a Ptk. hivatkozott előírása hangsúlyt kapjon az új Magyarország jogi rendszerében.

Felelős állampolgár a Ptk.4.§. szerint együttműködésre köteles, ez elvárható minden magyar állampolgártól.

A semleges szakember felkeresése után az igazságügyi mediátor felhívására indokolatlanul, rosszhiszeműen nem együttműködő megszólított fél az összes későbbi bírósági illeték (a felperesé is) viselésére váljon kötelezetté, s az azonnal behajtható legyen a NAV által.

Ez a bíróságok tehermentesítésén túl, az egyezségek számának növekedését eredményezheti.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus