Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

film

Film+

Film+ várja minden kedves nézőjét nap, mint nap. Ön is a filmek szerelmese? Akkor nálunk a legjobb helyen jár, hiszen a mi csatornánkon reggeltől estig különféle filmek kerülnek vetítésre, melyek közül mindenki az ízlésének megfelelően válogathat. A pontos műsormenetet megtekintheti a musor.tv oldalára kattintva, ahol az online műsorújságnak köszönhetően akár már öt napra előre tájékozódhat.

Film 4

Film 4 csatorna egy igazán élvezetes programmal várja a kedves nézőket. Amennyiben Ön is szíves tölti a szabad idejét a TV előtt, akkor válasszon minket és ezzel együtt a felhőtlen szórakozást. A kínálatunk igen sokszínű, melyben megtalálhatóak különféle sorozatok, illetve filmek is egyaránt. Keressen fel bennünket a musor.tv oldalára kattintva, ahol bővebb információval várjuk a nézőinket.

Mortdecai (2015)

2015-ben előreláthatólag folytatódik a 2014-es trend miszerint is olyan mozifilmek kerülnek bemutatásra melyeknek az alapját egy nagy sikereket bezsebelő regény szolgáltatja. 2015 január 22.-étől a magyar mozik műsorra tűzik a Kyril Bonfiglioli által megalkotott és az angol földön nagy sikerekeket elért Mortdecai című regény filmes adaptációját.

Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja

2015 tavaszán fergeteges bűnügyi, akció, animációs filmmel kezd a magyar filmipar. 2015 február 19.-én mutatják be Magyarországon a Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja című 18-as korhatár besorolást kapott filmet.

A szürke árnyalata a mozikban

Nemsokára látható A szürke ötven árnyalata a mozikban, így ha tetszett a könyv, akkor azt hamarosan filmként is megnézheted.

A védelmező (2015)

2014. szeptember 25.-én kerül a magyar mozik műsorába Denzel washington legújabb akció-thriller-e A védelmező című mozifilm, amelynek most megérkezett a film adatlapja. És hogy miért is jó ez?

A hetedik fiú (2015)

Rengeteg minőségi fantasy film fog bemutatásra kerülni a 2015-ös évben a moziba látogató közönségnek. A napokban érkezett egy ilyen fantasy film magyar szinkronos előzetese és elkészült a film adatlapja is rengeteg friss hírrel, információval, képekkel.

Isten Fia vallási témájú film

Az Isten Fia vallási témájú film egyike az egyre népszerűbb vallási témájú történelmi filmeknek. A filmek sorát Noé története kezdte, most pedig megismerhetjük a biblia központi alakjának cselekedeteit. Az Isten Fia című film Christopher Spence drámája alapján került megrendezésre.

Várva várt film A majmok bolygója - Forradalom

A várva várt film A majmok bolygója – Forradalom az a mozi, amire már Te is oly régóta vársz? Akkor érdemes nálunk is szét nézned, ugyanis mi mindenről beszámolunk, ami ezzel a mozival kapcsolatos.

Én, Frankenstein online

Nagyszerű film Stuart Beattie rendezésében. 200 év telt el,hogy Frankenstein megteremtette a szörnyet akit Adam-nek hívnak és még mindig itt jár közöttünk. De egy háború közepén találja magát, amelynek a tétje az emberiség sorsa, így ráébred, hogy ő maga hordozza a pusztulás kulcsát. Nézd meg weboldalunkon a filmet regisztráció és várakozás nélkül nem bánod meg.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus