Nő és férfi – a tökéletes összefonódás

Az ember csak akkor képes bármit észlelni, vizsgálni és felfogni, ha annak a valaminek az ellentettje is jelen van. Hogyan mondhatnánk valamiről, hogy hideg, ha nem tudjuk, mi az a meleg? Hogyan mondhatnánk bármiről is, hogy kicsi, ha nem ismernénk a nagy szó fogalmát? És hogyan érzékelhetnénk a nőiességet, ha még soha nem találkoztunk volna a férfiassággal?

Erről az ellentétpárról szól a következő cikkünk.

A kínai taoizmus filozófiája szerint a yin (jin) és a yang (jang) az univerzális qI (csi) energia kétféle megnyilvánulása. Ez az ősi, kezdeti, kozmikus qi még nem differenciált, anyagtalan és mégis anyagi, valamint indifferens. Minden belőle teremtődik, és minden csak neki köszönhetően, illetve rajta keresztül nyilvánul meg...

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus